עזרה האייפד נעול והבהירות נמוכה: דפקתי את המכשיר?

• הוסף לסימניות
צריך לפעול בסדר הנכון כדי להכניס את המכשיר למצב שחזור:
לחבר את האייפד למחשב ואז:
ללחוץ 10 שניות על כפתור הבית והכיבוי ביחד, ואז לעזוב את כפתור הכיבוי ולהמשיך ללחוץ על כפתור הבית עד שהמחשב מזהה אותו באייטונס, עשוי לקחת כ10 שניות נוספות.

אחרי זה במחשב ללחוץ על איפוס, והתהליך יתחיל.
עשוי לקחת איזה שעה עד שההורדה והתקנה של התוכנה מחדש תסתיים.

כל המידע במכשיר יימחק!!!
ווואו תודה רבה!
אני אנסה ואעדכן אם הלך, ממש תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי.
אבל תנסי לראות למי פה יש.

את יכולה להיכנס לחדר חשוך ולהטות את המכשיר.
עדיף שתנסי להוריד את הסליידר העליון ולהעלות את הבהירות.
כשהוא מחובר למטען הוא קצת יותר מואר?.
הוא לא יותר מואר אז. אותו מצב

• הוסף לסימניות
שימי לב שהחומר יימחק!!
כתבתי זאת אך אני מדגישה שוב...
כן, אחזתי...
אין לי צורך בחומר כל עוד אין לי איך להגיע אליו..
וחוץ מזה אין לי שם חומר, כי הקפדתי לאחסן הכל בדרייב. אבל זה באמת בעיה עם כל האפליקציות וכו'.. לא נורא כפרת עוונות!
תודה על ההדרכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה