כללי האילוס' לא שומר...!!!

• הוסף לסימניות
"an unknown error has occured"
יש למשהו פתרון???

אני לא עובדת על המחשב שלי, אלא על מחשב נייד שיש בו מערכת הפעלה וויסטה. אולי זה קשור?
אבל, את הסקיצה הראשונית הוא כן הסכים לשמור. ועכשיו שסיימתי הוא פשוט לא מסכים לשמור, לא לפידיאף ולא לאי רגיל...

ניסיתי לשחק באפשרויות והוא מצליח לשמור לפידיאף אבל רק חלק מהגרפיקה...

מה עושים???
תודה רבה למתיחסים... ממש הצלת נפשות... :(

• הוסף לסימניות
השמירה בד"כ כבדה יחסית, תנסי להפחית מהתוכנות שפועלות ברקע
אופציה נוספת- אולי יש בעיה עם הוראה מסוימת בקובץ,
תנסי להעתיק הכל לקובץ חדש ולשמור שם

• הוסף לסימניות
ואו... יש עוד אנשים ערים בשעה כזו... תודה על התגובה!
כל התוכנות סגורות. ובכל זאת יש בעיה...
אבל כאשר אני מנסה להעתיק לקובץ חדש יש לי הודעת שגיאה.
צפה בקובץ המצורף 90693
מה עושים???

קבצים מצורפים

• shgia.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ההודעה אומרת שפרופיל הצבעים המוטמעים במסמך המקורי לא מתאים למשטח העבודה הקיים ב cmyk. ושמדיניות ניהול הצבעים במשטח הנוכחי תיאלץ להיפטר מצבעים שאינם תואמים (בסוגריים יש את הצבע הבעייתי שאינו מותאם)

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא הסתדר
תלחצי במסמך החדש shift+crtl+k
בworking space בשורה של ה-cmyk
תבחרי את המודל coated forga27
ותנסי להדביק מחדש

• הוסף לסימניות
עכשיו הוא שומר לי לפידיאף רק חלק מהפרטים!
איך משכנעים אותו לשמור הכל???

בבקשה... זה דחוף מאוד...

• הוסף לסימניות
עכשיו הוא שומר לי לפידיאף רק חלק מהפרטים!
איך משכנעים אותו לשמור הכל???

בבקשה... זה דחוף מאוד...

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להמיר את הצבעים בשמירה למודל הרצוי
ב output ב-color
לבחור ב-convert to dastination

• הוסף לסימניות
בתור ai הוא כן שמר לך?

• הוסף לסימניות
טוב... אז התיאשתי מהמחשב הזה...
פירקתי את הקובץ לחלקים קטנים ואז הוא כן הסכים לשמור.
מחר אני אהיה בבית, אצרף אותם, ואסגור נורמלי...

• הוסף לסימניות
אהבתי את היצירתיות :)
גוד לאק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה