כללי האינדיזיין מוציא אותי מדעתי | בעיות בשרשורים

• הוסף לסימניות
סליחה על הכותרת אבל באמת כבר יצאתי מדעתי...
עשיתי דף אב באינדיזיין והחלתי אותו על המסמך שלי. הדף אב כולל כמה קבוצות של תיבות טקסט שמשורשרות זו לזו והטקסט שיוזרם לתוכן יתפרס על כל המסמך (זאת אומרת, יעבור מתיבה לתיבה ומעמוד לעמוד).
בקבוצה הראשונה הכל היה בסדר. הכנסתי את הטקסט והוא זרם.
בקבוצות האחרות קורה דבר משונה מאוד. ברגע שהתיבה האחרונה של העמוד הראשון מתמלאת בטקסט, נוצר עמוד חדש (נוסף) שמורכב מדף האב הראשי במקום להמשיך לעמוד הבא אחריו.
התוצאה, צריך לעבור עמוד עמוד ולשרשר את התיבה האחרונה שלו לתיבה הראשונה של העמוד הבא - בקיצור עבודת פרך...
בדקתי את השירשורים והם בסדר גמור (בדיוק כמו בקבוצה הראשונה שתיפקדה נפלא). מה עושים?
מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? יודע מה פתרונה?
זה דחוף לי מאוד.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איזה קיצור לחצת בשרשור האוטומטי?
שיפט?

• הוסף לסימניות
אם אני לוחצת על אלט שיפט - כמו שמוסבר בספר של מנטור (לשרשור ללא הוספת עמודים) - הוא יוצר תיבה חדשה שלתוכה הוא משרשר ולא משרשר לתיבה שעליה אני לוחצת. אולי זה עוזר להבין מה קורה?

• הוסף לסימניות
מלבד התיבה הראשונה שיוצר,
ומשם ואילך הטקסט מוזרם בתיבות הנכונות?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה.
קבוצת תיבות הטקסט עצמה מוזרמת נכון באותו עמוד. הבעיה שהיא לא עוברת אוטומטית לקבוצת התיבות בעמוד הבא. לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות קובץ?

• הוסף לסימניות
CS4 אכן מוציא את האדם מדעתו בעבודות כגון אלו. פשוט סיוט.
Edit - Preferences - Type - Smart Text Reflow, להוריד את הסימון.
עריכה-העדפות-אות-הזרמת טקסט חכמה, להוריד את הטקסט.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה.
פותר את הבעיה בצ'יק צ'אק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה