כללי האינדיזיין מעצבןןןן >>>>>>>

• הוסף לסימניות
אני עובדת על קובץ מרובה עמודים
כשאני מבקשת להוסיף עמודים, הוא נתקע
סוגרת ומפעילה שוב ושוב
וזה לא עוזר- אותה בעיה- בהוספת/מחיקת עמודים הוא נתקע!!
יש לציין שבקובץ יש כמה מאסטרים- אולי זה קשור?

פתרון יש???

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אינדיזיין אסור להעמיס עליו
תבדוק כמה מגה בתוך הקובץ לפעמים הוא משתגע מרוב קבצים
(אפשר להקטין נפח של קבצים לפחות)

• הוסף לסימניות
דיברתי בלשון זכר לא ראיתי . סליחה

• הוסף לסימניות
תעבדי עם BOOK!

• הוסף לסימניות
לאחר שעיצבתי כבר 100+ עמ' אני יכולה לעבור לבוק?
אף פעם לא עבדתי עם בוק
אפשר הסבר קצר?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
האם אפשר לבחור כמות עמ' מסויימת ולבקש שהיא תהיה בוק 1
וכך הלאה?

• הוסף לסימניות
תצרי בוק עם חלקים(קבצים
ותגררי את הדפים הרצויים בחלונית הבוק לאן שאת רוצה

• הוסף לסימניות
זה לא נגרר לי
למה?

• הוסף לסימניות
תמיד לעבוד עם בוק. אני לא מבין את המעמדים שלא מסוגלים לעשות את זה. אני עושה בוק לכל ספר, ברגע שיש עמודים שחייבים להתחיל בעמוד חדש.

צורת העבודה עם בוק היא פשוטה:
לכל פרק בספר מייצרים קובץ נפרד, ומזרימים את הטקסט לאורך הקובץ.
הולכים לתפריט - חדש - ספר (new-book), שומרים אותו איפשהו. נפתחת חלונית של הבוק. גוררים לתוכה מהסייר את הקבצים של הפרקים, או שלוחצים על האייקון של הפלוס ומוסיפים את הקבצים הרצויים.
קובעים את הסדר (אם שמות הקבצים יהיו לפי הסדר - זה יתעדכן אוטומטית). מספרי העמודים בתוך הקבצים יהיו בסדר רץ מקובץ לקובץ.
אם הבוק יהיה פתוח, ונשנה את מספר העמודים בקובץ מסויים - זה יתעדכן אוטומטית בכל הקבצים.
ניתן להגדיר שקובץ יתחיל דווקא בעמוד שמאלי. הוא יוסיף לבד עמוד ריק.
יש לחצן לסנכרן את הסטיילים בכל הקבצים - אם שינינו סטייל מסויים, בלחיצה אחת הוא יתעדכן בכולם.
דבל קליק על קובץ בתוך הבוק - יפתח אותו.
דבל קליק על קובץ בתוך הבוק, בצד הימני איפה שהמספר עמוד - יפתח אותו עם החלונית של מספור עמודים (למשל, אם רוצים להכריח שיתחיל בעמוד מסויים, במקרה כזה - לא יתווספו עמודים ריקים).

חסרונות:
אם עושים המשך, אי אפשר לעשות המשך דינאמי מקובץ לקובץ אלא רק באותו קובץ. מקובץ לקובץ צריך לעשות גזור הדבק, וגם אז לא נוכל לשים מספר אוטומטי לעמוד הבא/הקודם אלא נצטרך לשים טקסט משלנו.
אם רק קובץ אחד פתוח ונשנה את מספר העמודים - הוא יפתח קובץ קובץ ויעדכן, קצת מעצבן. - אפשר לעשות ביטול ולעדכן מתישהו את המספור.
לפעמים גוררים קובץ בבוק כלפי מעלה/למטה בלי לשים לב ואז שוב הוא ממספר מחדש...

יתרון:
אם רוצים לשנות סטייל מסויים בקובץ ספיציפי הוא לא ישתנה לאורך כל הספר. למשל, אם מעמדים כל עמוד בקובץ נפרד והחלטנו שמצופפים טיפה בעמוד מסויים - זה לא ישנה את כל הספר.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התשובה המפורטת!
שאלות:
1. מה הכונה המשך דינאמי מקובץ לקובץ- לא הבנתי

2. מאחר שאני כבר באמצע העבודה ולא עשיתי את זה מלכתחילה, האם יש אפשרות להגדיר : כך את פרק 2 - (לדןג'מעמ' 10-60 ) וצור ממנו קובץ לבוק? וכן את פרק 3 וכו'?
ואת זה אני שואלת כיון שיש לי בעיה למחוק עמודים מהקובץ, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה .
וזו הסיבה שחשבתי שאולי הבוק יעזור כאן

3. מה שלא הדגשתי בהודעה הראשונה , שכל הקובץ בנוי רק מטבלאות! האם זה מכביד? ואיך ניתן להקל

תודה רבה לתשובתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה