האינטרנט לא חסום

• הוסף לסימניות
אני בנתיב ופתאום האינטרנט לא חסום לי
יש למשהו מושג מה הבעיה, אם מי אני יכולה לדבר בשעה כזאת?
תודה

• הוסף לסימניות
תשלחי מייל ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
יש סיכוי שאולי יראו את זה

• הוסף לסימניות
תוכלו להשים לבנתיים את תוכנת K9 היא מצויינת מאוד.

• הוסף לסימניות
מדהים אותי כל פעם מחדש ..
אבל להתעקש לא לפתוח אתרים שאין בהם פסול, הם יתעקשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו זוהר;1518853:
אני בנתיב ופתאום האינטרנט לא חסום לי
יש למשהו מושג מה הבעיה, אם מי אני יכולה לדבר בשעה כזאת?
תודה

אוי
תנקי היסטורית גלישה, אצלי זה עכשיו במקרה מסוים.
אגב, איזה גירסה יש לך?

• הוסף לסימניות
לי יש נט צח וזה קרה לי עכשיו, חשבתי שבנתיב לא יכול לקרות כזה דבר כי זו תוכנה שמותכנת על המחשב.
(בכל אופן, היה לי כמה שנים נתיב וזה אף פעם לא קרה לי)

• הוסף לסימניות
ניסית להדליק ולכבות את המחשב? או להפעיל את נתיב מחדש?
מעולם לא קרה לי דבר כזה אני איתם יותר מעשר שנים

• הוסף לסימניות
גם אני בנטצח ובתחילת השבוע זה קרה לי גם שלא היה סינון בכלל, הבנתי שיש לפעמים עדכונים בשרתים ולכן יש 'חלונות' של כמה דקות שפשוט הסינון נופל.

• הוסף לסימניות
נטצח ונתיב היינו הך.

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, גוגל תמנות נפתח חופשי, למרות שגוגל חסום.
ביזבזתי שעות על הטלפונים איתם.
כל פעם חוזר...
ממתינה לנט פרי, לראות איך יתקדמו- אולי הם יהיו פחות חובבניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה