- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2118207:לזה קוראים, נבל ברשות התורה.
יכול להיות, אבל גנב הוא כנראה שלא.
נכתב ע"י לבן;2118207:לזה קוראים, נבל ברשות התורה.
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2118283:האברך הזה שאין לו שקל, חייב לשמוע את המוזיקה הכי עדכנית? אחרת לא יהיה טעם ללימוד שלו?
רבונו של עולם , איזה עיוות!!!
מאיפה החוצפה להכנס לכיס של בן אדם, יש לו מספיק ... לא דואג לו?
גם אם יש לו מליארדים!!! זכותו שיהיה לו הרבה מהם, לא מדובר במוצר צריכה בסיסי, מוזיקה!
רק אני מתביישת לקרוא את האשכול הזה?
נכתב ע"י גולד א;2118271:ולאברהם פריד אני פחות דואג
והוא מוציא את זה כי יש לו בזה רווחים גדולים מצד שני
נכתב ע"י דודכהן;2117449:שערי דמעות + תמונת אלבום מצורפת לסינגל
הסינגל החמישי מתוך האלבום
יש לשנות את סיומת הקובץ לMP3
תהנו!!!
פתחתי את האשכול בשביל להביא לידיעת הציבור לא בשביל הדיון שנוצר פה!נכתב ע"י yochi000;2118306:לא קשור לאברכים, כן גנבים/ לא גנבים, זמרים וכיסים מלאי / חסרי כסף.
יש הלכה ויש שיטות. אישית אני שמעתי שיטה אחרת מת״ח גדול.
אך מכיוון שהפלטפורמה כאן לא הלכתית ואני לא תלמיד(ה) חכם(ה) אני לא מנסה להתווכח, אני רק אומרת, שכדאי לכולנו להמנע שוב ושוב מלהכנס לויכוחים המיותרים האלו.
אני מאמינה שאברהם פריד ושות׳ לקחו את כל הדברים האלו בחשבון, הם נולדו אמנם אתמול, אבל חיים היום.
אז תודה לפותח האשכול ובואו לא נדון על זה יותר, טוב?![]()
נכתב ע"י שלמה מילר;2118506:תכלס מי שיכול להעלות לפא את הדיסק דחווווווףףףף תבוא עליו הברכה בתודה שלמה
נכתב ע"י שלמה מילר;2118506:תכלס מי שיכול להעלות לפא את הדיסק דחווווווףףףף תבוא עליו הברכה בתודה שלמה
נכתב ע"י הוגה דעות;2118824:פעם שהיינו צעירים היו שני זמרים, אברהם פריד, ומרדכי בן דוד, תמיד התווכחנו מי יותר טוב, היום אנחנו רואים שפריד עם כל הכמויות של המוזיקה החדשה הוא ממשיך להמציא את עצמו כל דיסק מחדש, אין ספק שמרדכי בן דוד הפך להיות קצת משעמם ומיושן, ופריד נשאר עדכני ומיוחד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים