כללי האם אובייקט חכם בפוטושופ מגדיל את נפח הקובץ?

• הוסף לסימניות
-אם ארסטר אותו המשקל ירד?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע לא
וקטור לרוב יותר קל מאשר ביטמאפ

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכן, היו לי כמה שכבות חכמות במסמך, ולא הבנתי למה הוא שוקל כ"כ הרבה, מחקתי כמה שכבות כאלו שלא הייתי זקוקה להן, והמשקל ירד פלאים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
כן, בשלב העבודה הוא שימושי, לאחר שהגעתי לתוצאה סופית אני משטח את כל השכבות.
אם זה קובץ שאני רוצה שיישאר ככה, אז אני לוקח בחשבון את המשקל, בעיקרון אני מנקה את הקובץ מכל מיני שכבות שאיני צריך אותם יותר, ושומר ככה.
*(אם אני לא טועה, כיבוי השכבות מפחית את המשקל בשמירה... צריך לבדוק!)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לעונים

נכתב ע"י trew;655218:
עד כמה שאני יודע לא
וקטור לרוב יותר קל מאשר ביטמאפ

זה ברור שקובץ וקטורי קל בהרבה מביטמאפ
אבל כאן זה משהו אחר כי יכול להיות שעצם האובייקט החכם והקישור שלו לקובץ המקורי מכביד על קובץ הפוטושופ. יותר מאשר סתם עוד שכבה רגילה

• הוסף לסימניות
אם יש לך שכבה שגדולה יותר מגודל הדף. זה מכביד מאוד על הקובץ.
תנסה לעשות CTRL A
ואח"כ לעשת crop

• הוסף לסימניות
כן.
אובייקט חכם מאד מכביד על המשקל, אבל חשוב לשטח רק כשהקובץ כבר סופי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה