יש לי את אחת הדגמים יש בעיה עם הבסאו שסוני יותר מומלץ מהם ?
אני רוצה אוזניות טובות לנגינה באורגן
אחת הדגמים של מה ?יש לי את אחת הדגמים יש בעיה עם הבס
סופר לוקסאחת הדגמים של מה ?
של סוני או סופרלוקס ?
אז אתה אומר שסוני יותר טוב ?סופר לוקס אולי 609
מה הכוונה התאמה ?זה לא ענין של טוב אלא של התאמה.
לאורגן זה לא טובמה הכוונה התאמה ?
לאיזה מטרה אני רוצה את האוזניות ?
אז מה יכול להתאים ? JBL ? AKG ?לאורגן זה לא טוב
החברה באופן כללי נחשבת מיקצועית וגם האוזניות מאוד עמידות וחזקות מכל הבחינות רק כנראה הדגם שיש לי לא מתאים.
יכול להיות שדגמים אחרים כן טובים
אגב באלי אקספרס מוכרים מקורי בשליש מחיר רכשתי מהם.
@חרבונא תוכל לשאול שם ?זה לא קשור לחברה אלא להתאמה
בתכלס הכי כדאי לשאול בחנויות הגדולות כמו מרום לקורג או כלי זמר לימהה
או ללכת לחנות ולשמוע בלייב את הכלי שלך עם האוזניות כי נורא משתנה מכלי לכלי ומאוזניות לאוזניות.
כשאני אומר אוזניות טובות אני מתכוון שהכי דומה לרמקול של האורגן למשתמש לנגינה ביתית.
צריך אולי לשאול בפורום הסגור של הסאונד מי שיכול שישאל שם.
דוקא לעניין אתה יכול להמשיךסליחה על המאמר הארוך אני קצת עייף פשוט![]()
![]()
יש לי גם אוזניות jbl ב40 שקל, שכל פעם שאני רוצה לשמוע שיר וליהנות אני משתמש בהםאני פעם קניתי אוזניות של JBL ב50 ש"ח והם היו איכותיות יותר מפנסוניק ב100 ש"ח !
שמעתי בהם בנגן כמעט כל כלי בשיר גם הצלילים הנמוכים כמו כלי הקשה וכדו'
יש לי שמיעה מוזיקלית
אני יכול לשמוע צפצוף של מדחום דיגיטלי ממרחק של 3 מ' בערך
ואני מוכן לקנות באזור 100-150 ש"ח (זה למי ששאל ...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים