מידע האם אוזניות קשת של חברת סופרלוק/ס נחשבות אוזניות איכותיות ?

• הוסף לסימניות
או שסוני יותר מומלץ מהם ?
אני רוצה אוזניות טובות לנגינה באורגן

• הוסף לסימניות
אחת הדגמים של מה ?
של סוני או סופרלוקס ?
סופר לוקס
אולי זה
בסוני יש בעיה שזה עם דיבורית ובמגדיל לתקע של האורגן זה לא משמיע טוב.
קניתי באלי אקספרס משהו ב70 שקל של סוני [באתר של סוני ב60 יורו]
סאונד פגז בנגן במיוחד הבס.
אבל באורגן זה בעיה כמו שכתבתי מי שיודע איך לפתור את זה יבורך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה התאמה ?
לאיזה מטרה אני רוצה את האוזניות ?
לאורגן זה לא טוב
החברה באופן כללי נחשבת מיקצועית וגם האוזניות מאוד עמידות וחזקות מכל הבחינות רק כנראה הדגם שיש לי לא מתאים.
יכול להיות שדגמים אחרים כן טובים
אגב באלי אקספרס מוכרים מקורי בשליש מחיר רכשתי מהם.

• הוסף לסימניות
לאורגן זה לא טוב
החברה באופן כללי נחשבת מיקצועית וגם האוזניות מאוד עמידות וחזקות מכל הבחינות רק כנראה הדגם שיש לי לא מתאים.
יכול להיות שדגמים אחרים כן טובים
אגב באלי אקספרס מוכרים מקורי בשליש מחיר רכשתי מהם.
אז מה יכול להתאים ? JBL ? AKG ?

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לחברה אלא להתאמה
בתכלס הכי כדאי לשאול בחנויות הגדולות כמו מרום לקורג או כלי זמר לימהה
או ללכת לחנות ולשמוע בלייב את הכלי שלך עם האוזניות כי נורא משתנה מכלי לכלי ומאוזניות לאוזניות.
כשאני אומר אוזניות טובות אני מתכוון שהכי דומה לרמקול של האורגן למשתמש לנגינה ביתית.
צריך אולי לשאול בפורום הסגור של הסאונד מי שיכול שישאל שם.

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לחברה אלא להתאמה
בתכלס הכי כדאי לשאול בחנויות הגדולות כמו מרום לקורג או כלי זמר לימהה
או ללכת לחנות ולשמוע בלייב את הכלי שלך עם האוזניות כי נורא משתנה מכלי לכלי ומאוזניות לאוזניות.
כשאני אומר אוזניות טובות אני מתכוון שהכי דומה לרמקול של האורגן למשתמש לנגינה ביתית.
צריך אולי לשאול בפורום הסגור של הסאונד מי שיכול שישאל שם.
@חרבונא תוכל לשאול שם ?
אני לא מחובר לשם

• הוסף לסימניות
לענ"ד יש קצת לעיין במה מחפשים שהאוזניות יעשו

הרי אם שמים את האורגן ברמקול בבית זה לא בדיוק איך שזה נשמע בהגברה באירוע, אז בכל מקרה יש הבדל

גם באוזניות, קשה להגיע למשהו שנשמע כמו בהגברה

אז ממילא לכאו' זה לא מה שמחפשים, אלא מחפשים ליהנות מהסאונד של האורגן ושישמעו מספיק ברור

פה אפשר לחלק בין כמה סוגים של אוזניות

ישנם אוזניות שנקראות 'אוזניות רפרנס', בהם משתמשים באולפן כשרוצים לעשות מיקס וכדו'
המטרה שלהם היא לתת תמונה 'שקופה' ולא להבליט שום תדר ושום צליל מעבר לאיך שהוא מוקלט ונשמע, הכל צריך להיות נקי כדי שיהיה אפשר בקלות להבחין אם יש חוסר איזון וכדו'
(אח"כ כשהכל מקבל בלאנס נכון והכל מאוזן - זה אמור להישמע יפה כבר בכל המכשירים לסוגיהם)

ויש אוזניות שאדרבה - המטרה שלהם לתת 'צבע' למה שמושמע דרכם, לדוגמה - הגברה יפה של הבאסים, עידון של איזורים שבדרך כלל צורמים וכו' וכו' כל אוזניה והצבע שלה, זה אמור לתת יותר הנאה של שמיעה

לכאורה אם משתמשים באוזניות 'רפרנס' אולי זה לא בדיוק מה שישמעו בהגברה באולם (אולי כן.. כדאי לבדוק)
אז לפי זה לא מפחיד להשתמש באוזניות שנותנות צבע לסאונד, אלא שכמובן כדאי משהו מאוזן שלא נותן יותר/פחות מידי באסים וכדו'

לכאורה בגלל זה, כל אוזניות שהם פחות או יותר בהגדרה הזאת יכולות להתאים, מסתמא יש הרבה כאלה

אז הגדרה שאפשר לתת לאוזניות טובות לאורגן - אוזניות שנותנות צבע עדין, לא מוגזמות ולא שקופות מידי (אז אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה אלקטרונית עם הרבה באסים לא בטוח שיתאימו לשמיעה יותר נקיה מהאורגן, מצד שני אתה כן רוצה לשמוע את עצמך בצורה יפה ואיכותית)

לכאורה למעשה אולי כדאי לבדוק אוזניות לפי השירים שאתה רגיל לשמוע ואתה רואה שבאוזניות מסויימות זה נשמע לך מאוזן ונקי ולא מקבל צבע שמשנה את התמונה אז מעולה

• הוסף לסימניות
אני פעם קניתי אוזניות של JBL ב50 ש"ח והם היו איכותיות יותר מפנסוניק ב100 ש"ח !
שמעתי בהם בנגן כמעט כל כלי בשיר גם הצלילים הנמוכים כמו כלי הקשה וכדו'
יש לי שמיעה מוזיקלית
אני יכול לשמוע צפצוף של מדחום דיגיטלי ממרחק של 3 מ' בערך
ואני מוכן לקנות באזור 100-150 ש"ח (זה למי ששאל ...)

• הוסף לסימניות
יש אוזניות קשת שקצת התמכרתי לסגנון שלהם..
קצת יקרות.. sennhizer hd25
לענ"ד מאוד מאוזנות וכיפיות
יש סגנות לייט וסגנות פרו, לא מכיר את ה'לייט', יש מצב שהם גם מצויינות לגמרי, ויש הפרש לא קטן במחיר..

• הוסף לסימניות
אני פעם קניתי אוזניות של JBL ב50 ש"ח והם היו איכותיות יותר מפנסוניק ב100 ש"ח !
שמעתי בהם בנגן כמעט כל כלי בשיר גם הצלילים הנמוכים כמו כלי הקשה וכדו'
יש לי שמיעה מוזיקלית
אני יכול לשמוע צפצוף של מדחום דיגיטלי ממרחק של 3 מ' בערך
ואני מוכן לקנות באזור 100-150 ש"ח (זה למי ששאל ...)
יש לי גם אוזניות jbl ב40 שקל, שכל פעם שאני רוצה לשמוע שיר וליהנות אני משתמש בהם

לאורגן או בתור אוזניות מוניטור זה פחות מאוזן, הרבה באסים.. זה כיף מאוד בשמיעה של שיר סתם ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה