נכתב ע"י רעמית;1033662:האם אוכל לצלם קבוצה גדולה של בנות בתוך אולם ללא פלאש?
להיפךנכתב ע"י tamiro;1033668:הבעיה שלך תתחיל כשתאלצי לסגור צמצם
ולעבוד בזווית רחבה אבל לא רחבה מדי
ואז מהירות הצילום שלך תצנח... מה שבוודאי יגרום לך להעלות ISO
ללא תנועה, אני אהיה חייבת צמצם יותר סגור, כדי שגם אלה בשורה האחרונה יצאו בפנים. המצלמה שלי היא של ניקון d90, צלם ששאלתי לפני הקניה אמר לי שעד 600 איזו זה חופשי אצלה. בתכל'ס, ניסיתי והיא באמת די בסדר עד 600, בשש מאות, אני כבר מרגישה קצת כחול.נכתב ע"י tamiro;1033668:טכנית, כן.
הבעיה שלך תתחיל כשתאלצי לסגור צמצם
ולעבוד בזווית רחבה אבל לא רחבה מדי
ואז מהירות הצילום שלך תצנח... מה שבוודאי יגרום לך להעלות ISO
ושם את בבעיה
מה גם שצילום בתאורת פלוריסנט (מה שבד"כ קיים באולמות)
לא ממש עוזרת לך להתגבר על הנושא הזה.
אני לא הייתי מצלם ככה
התכתבות נעימה לא צריכה לקבל כינוי של התנצחותנכתב ע"י tamiro;1033685:אין לי רצון או כוח להתנצח איתך
אתה יכול להמשיך לתת עיצות טובות ומוצלחות לאנשים כאן
תעשה לעצמך טובה... תבדוק לפני שיש לך מושג על מה אתה מדבר
הסמיילי לא עושים את זה יותר נחמד
נכתב ע"י רעמית;1033696:ללא תנועה, אני אהיה חייבת צמצם יותר סגור, כדי שגם אלה בשורה האחרונה יצאו בפנים. המצלמה שלי היא של ניקון d90, צלם ששאלתי לפני הקניה אמר לי שעד 600 איזו זה חופשי אצלה. בתכל'ס, ניסיתי והיא באמת די בסדר עד 600, בשש מאות, אני כבר מרגישה קצת כחול.
טוב נו בסדרנכתב ע"י tamiro;1033701:(אגב זה 640)
.
אז זהו, שאין לי פלאש ,נכתב ע"י הגלים;1033717:הבעיה בדר"כ במקרים כאלה זה לא הרגישות או איכות התמונה האבסולוטית אלא הגוונים.
מאוד מאוד קשה לתת תאורה מחמיאה לאנשים בתנאים כאלו בתאורה מקומית.
2 פלאשים קטנים יכולים לשפר את המצב פלאים.
בחזרהנכתב ע"י צילומית;1033901:רבקה,אני אוהבת אותך!![]()
נכתב ע"י רבקה.;1033855:מה, ברצינות אתם מדברים איתה על צילום ללא פלאש בכלל (אפילו לא על המצלמה) באולם סגור עם D90?
אני לא חושבת שהגוונים יצאו מזעזעים בכלל, כי באופן כללי אין גוונים כשכל התמונה בצבע שחור.
נכתב ע"י tamiro;1033939:תקראי מהתחלה
ההמלצה שלי היא לא לבצע את הצילום הזה בתנאים האלה.
אם היא בכל זאת מתעקשת ללכת בדרך הזאת
אין לי בעיה להקל עליה קצת את אתגר.
נכתב ע"י רבקה.;1033855:אני לא חושבת שהגוונים יצאו מזעזעים בכלל, כי באופן כללי אין גוונים כשכל התמונה בצבע שחור.
נכתב ע"י רבקה.;1033944:"וואו, איך הצלחת לצלם כ"כ הרבה אנשים בבת אחת?".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים