דרוש מידע האם אולם אירועים לציבור החרדי יכול להיות עסק רווחי?

• הוסף לסימניות
בהינתן והאולם גדול מספיק לחתונות
ועם נגישות לתחבורה ציבורית .

• הוסף לסימניות
באשדוד לדוגמא יש אולמות מאוד פעילים בקצה העולם בלי נגישות תחבורה
ורחוק מכל הארץ, ונראה פעיל מאוד
יש אוטובוסים מהעיר, ואם אינני טועה גם הסעה, וכן הסעה מירושלים לאולם, ויש גם קווים מחוץ לעיר שעוצרים במרחק הליכה מהאולם

• הוסף לסימניות
אולם "כינור דוד" בבית שמש אינו נהנה מנגישות תחבורתית גבוהה משאר הארץ, ובכל זאת הוא מלא מדי ערב.
אגב, אם המיזם אכן ייצא לפועל, ניתן יהיה לפנות למשרד התחבורה ולנסות לקדם הקמת קו ערב שיספק תחבורה ישירה לאולמות אלו, לכינור דוד, ולנסיעה חזור מאיקאה.
כינור דוד נמצא בנגישות של 10 דק' הליכה מכל הקווים הבין עירוניים שעוצרים בכביש 10 (י-ם, ב"ב, אשדוד ועוד) אם יש נגישות כזאת גם לשטח המדובר בהר טוב (כמובן עד לתחנה פעילה כנ"ל ולא עד הכביש...) זה מספיק נגיש.
אם זה ברמת הנגישות של איקאה זה מדי רחוק.
כמובן לרוב החרדים מהמיינסטרים שיש להם רכבים והם מחפשים סטייל גבוה וזול יש הרבה קרובי משפחה ואורחים שאין להם רכבים, אחרת האולם של דיסיטי היה מלא הרבה יותר

• הוסף לסימניות
צריך לעשות את האולם בערים חרדיות שכמעט ואין שם לדוג' באלעד יש רק אולם אחד לחתונות והוא קטן טיפה אם יפתחו אחד יותר גדול זה יכול להיות רווחי

• הוסף לסימניות
@אליז
אם הידיד שלך מתקדם עם הרעיון יש לי להציע לו מנהלת אירועים תותחית.

• הוסף לסימניות
@אליז
אני כ"כ מסכימה עם הגישה שהאולם יהיה ללא אוכל.
שרותי קייטרינג-יבחר כל אחד לעצמו, בעיני זה מדהים.
בעיני, חשוב מאד לבנות משהו פרקטי
מבחינת תחזוקה ונקיון-לא משהו זול שנהרס תוך שנה אחת של שימושים.
אולם ללא מדרגות בכניסה יעזור מאד לקרובי משפחה מבוגרים, עגלות וכו'.
ואם אפשר חופה עם גג נפתח-יותר ממדהים.

הייתי לאחרונה בחתונה וחשבתי לעצמי שקונספט החתוות הנוכחי הוא כ"כ לא מהנה.
אוכל מגעיל, במחילה, כבר היה עדיף שיגישו שניצל בלחמניה ולא את האוכל הבלתי אכיל הזה.
ואנשים משלמים על כך!

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור איתי קשר בפרטי. יש לי את הידע כולל טבלאות אקסל עם עלויות מדויקות.

• הוסף לסימניות
בעקרון אם על האולם לוקחים ארנונה+ חשמל+ מים+ מלצרים : כלומר- נניח ארנונה עולה 20 אלף לחודש. חשמל 10 אלף לחודש. מלצרים 50 אלף לחודש- ביחד זה יוצא 80 אלף. * 1.25 כדי לכסות 3 חודשים שהאולם לא בשימוש- זה 100 אלף. לחלק ל22 ימים בחודש יוצא 4500 בערך לאולם לבד. המחירים לא מדויקים כמובן אבל כדי לההגדיר את החישוב של המחירים.
לגבי המנות עצמן- מכפילים כל עלות של מנה ב3 וזה המחיר שלוקחים.
כלומר נניח מנה סטנדרטית- מנה ראשונה פרווה, עיקרית עוף/ הודו על שלל גונניהם או דג , 3 תוספות, 5 סלטים שתיה ולחמניות ומנה אחרונה עולה לאולם נניח 32- המחיר למנה יהיה 96.
ואז- פעם אחת להוצאות, פעם אחת לצוות של המטבח, ספקים, ופעם אחת לבעל האולם+ בלאי. (32*350*22 זה 250 אלף.)
בצורה כזאת כשהרווח הוא רק על האוכל ולא על האולם האירוע יוצא מחיר יחסית הוגן- אני מניחה שלחתונה סטנדרטית ייצא באזור ה60 אל"ש כולל בר וכסא כלה.

• הוסף לסימניות
רק במודיעין עילית אפשר להרויח כמו שצריך מאולמות
זה הולך ככה:
פותחים מוסד - כמו ישיבה, כולל וכו'
מקבלים את השטח מהעיריה בחינם + פטור מלא מארנונה
משקיעים במבנה הכולל אולם מרווח
משכירים את האולם לשמחות
סוגרים/מצמצמים את המוסד ומסבים את חדריו לחדרי אירוח

תוכנית עסקית קלה ופשוטה- עשרות כבר העתיקו :)

• הוסף לסימניות
בעקרון אם על האולם לוקחים ארנונה+ חשמל+ מים+ מלצרים : כלומר- נניח ארנונה עולה 20 אלף לחודש. חשמל 10 אלף לחודש. מלצרים 50 אלף לחודש- ביחד זה יוצא 80 אלף. * 1.25 כדי לכסות 3 חודשים שהאולם לא בשימוש- זה 100 אלף. לחלק ל22 ימים בחודש יוצא 4500 בערך לאולם לבד. המחירים לא מדויקים כמובן אבל כדי לההגדיר את החישוב של המחירים.
לגבי המנות עצמן- מכפילים כל עלות של מנה ב3 וזה המחיר שלוקחים.
כלומר נניח מנה סטנדרטית- מנה ראשונה פרווה, עיקרית עוף/ הודו על שלל גונניהם או דג , 3 תוספות, 5 סלטים שתיה ולחמניות ומנה אחרונה עולה לאולם נניח 32- המחיר למנה יהיה 96.
ואז- פעם אחת להוצאות, פעם אחת לצוות של המטבח, ספקים, ופעם אחת לבעל האולם+ בלאי. (32*350*22 זה 250 אלף.)
בצורה כזאת כשהרווח הוא רק על האוכל ולא על האולם האירוע יוצא מחיר יחסית הוגן- אני מניחה שלחתונה סטנדרטית ייצא באזור ה60 אל"ש כולל בר וכסא כלה.
ובמקרה שהקייטרינג הוא חיצוני, עדיין ניתן להרויח?
כמה הוצאות יש לאולם מכובד בלי קייטרינג?

ניתן ליצור איתי קשר בפרטי. יש לי את הידע כולל טבלאות אקסל עם עלויות מדויקות.
אין לי פרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה