מידע שימושי האם איבוד חוש ריח הוא תסמין?

• הוסף לסימניות
כן. אצלנו נעלם חוש הריח וחזר כעבור כיומיים.

• הוסף לסימניות
יש המון שנשאר להם חוש ריח אבל הם מאומתים
אבל מי שמאבד חוש ריח 99% שהוא מאומת,
לפני הנגיף הזה לא שמענו כמעט על מישהוא שאיבד חוש ריח , יותר מהסיפורים כמו הרב שטינמן.
בשורות טובות רפו"ש.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו קרוב שהיה מצונן ואיבד חוש טעם וריח-ובבדיקה יצא שלילי.
לפעמים צינון חזק גורם לאיבוד חוש ריח (וגם טעם)
ז"א שאם אבדתם חוש ריח כדאי לבדוק קורונה אבל לא חייב להיות שזה זה.
רק בריאות!

• הוסף לסימניות
יש המון שנשאר להם חוש ריח אבל הם מאומתים
אבל מי שמאבד חוש ריח 99% שהוא מאומת,
לפני הנגיף הזה לא שמענו כמעט על מישהוא שאיבד חוש ריח , יותר מהסיפורים כמו הרב שטינמן.
בשורות טובות רפו"ש.
בדלתא שומעים על זה הרבה פחות

• הוסף לסימניות
תגידו... איך הקורונה "עובדת"...
מאומתים מיום שני. אני הייתי עם חום ומקווה שעברתי את הגל...
בעלי היה מיום שני בערב עם התקררות והיה נראה שעובר בקלות, ומאתמול פיתח חום... זה הגיוני???
נלחצתי קצת...
חשבתי שאנחנו כבר בסוף...

• הוסף לסימניות
בעלי היה מיום שני בערב עם התקררות והיה נראה שעובר בקלות, ומאתמול פיתח חום... זה הגיוני???
נלחצתי קצת...
חשבתי שאנחנו כבר בסוף...
גם אצלי חזר קצת החום למרות שהפסיק כבר יום או יומיים אחרי שהתחיל

• הוסף לסימניות
נלחצתי קצת...
חשבתי שאנחנו כבר בסוף...

הגיוני מאד.
אחד ההבדלים של קורונה משפעת הוא שבעוד שפעת מתחילה חזק ונחלשת-
קורונה מתחילה חלש ומתחזקת.

כמו כן הקורונה תוקפת כמעט אצל כל מי ששמעתי עליו (מלבד ילדים) ב-2 פאזות. אחרי שנראה לרגע שמתחילים להתאושש פתאום הכל חוזר ליום-יומיים...

• הוסף לסימניות
וואוו...מקווה שהסיוט הזה כבר יגמר!!
ומה לגבי ילדים?
2 בנות {6,8} שלי מאומתות מיום חמישי וכמעט ללא תסמינים{למעט שחסר להן ריח}... יש סיכוי שיפתחו עוד תופעות כמו חום וכו?

• הוסף לסימניות
לא נכון- חד משמעית- מכמה מקרים שונים
(ואם הכוונה לבנט יש שמות יותר מתאימים.....)

נראה לי שהיא כתבה בציניות
על זה שבנט מנסה לשדר כאילו הכשל הוא בגלל שזו "מחלה אחרת"..
ומקפיד לא להזכיר את המילה קורונה בשום מצב.
אז אנשים מתחילים באמת לחשוב שזו לא קורונה והתסמינים שונים---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה