BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בזק התקשרו אלי והציעו לי אינטרנט סיבים עם ספק מטעמם כולל נטפרי האם זה עובד טוב או שיש תקלות בנטפרי עם בזק?
וזה כמו שהם אומרים שהם מספקים נטפרי ?לי עובד מצוין
מה הכוונה עולה כסף ה15 שקל לנטפרי או שבנוסף לבזק משלמים יותר ?כן יש לי חסימה של נטפרי אבל מה זה נקרא זה עולה כסף,
בנוסף אני לא יודעת עד כמה זה יותר מהיר אני לא מרגישה כל כך שוני...
גם למי שכבר בבזק בלי סיבים?יש עכשיו בנטפרי סיבים
ל3 ימים בלבד בעקבות הבחירות בארה"ב
התקנת סיבים חינם (במקום 199 ש"ח)
ו5 חודשים ראשונים ב49 זה מבצע שכבר לא היה המון זמן מי שמעונין בסיבים כדאי לנצל עכשיו את ההזדמנות ניתן לפנות אלי דרך החתימה שלי..
מה יש עכשיו?יש עכשיו בנטפרי סיבים
ל3 ימים בלבד בעקבות הבחירות בארה"ב
התקנת סיבים חינם (במקום 199 ש"ח)
ו5 חודשים ראשונים ב49 זה מבצע שכבר לא היה המון זמן מי שמעונין בסיבים כדאי לנצל עכשיו את ההזדמנות ניתן לפנות אלי דרך החתימה שלי..
סיבים 300 מגה 4 חודשים ראשונים ב65₪מה יש עכשיו?
יש מבצעים לבזק?
לא יודע מה זה סיבים אבל האינטרנט הרגיל של בזק ונטפרי זה קצר חשמלי כבר דיברו על זה באשכול אחר וזה סבל נוראי עדיין אין לשני החברות פתרון לזה מצד כל אחד הכל תקין אבל שניהם ביחד זה כמו פלוס ופלוס בחשמלבזק התקשרו אלי והציעו לי אינטרנט סיבים עם ספק מטעמם כולל נטפרי האם זה עובד טוב או שיש תקלות בנטפרי עם בזק?
ועלות התקנה 199סיבים 300 מגה 4 חודשים ראשונים ב65₪
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //