מלי גרינפלד
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לצורך אירוע משפחתי פרגנתי לעצמי לאחרונה בגד חגיגי מחנות יוקרתית במיוחד
אחרי שלבשתי את הבגד באירוע וקצרתי מחמאות רבות,
באתי להכניס אותו ל... מכונת הכביסה.
ליתר ביטחון שלחתי הצצה חטופה לתווית, אך למרבה התסכול ראיתי שכתוב שם Dry cleaning only (ניקוי יבש בלבד)
הבגד משולב מפסים בצבעי שחור לבן
וכאן עשיתי טעות.
החלטתי לנסות לחסוך בכסף (הרי כבר מספיק בזבזתי על הבגד עצמו, שאני יוסיף עוד גם בשביל הכביסה?)
וכיבסתי אותו בעדינות ביד, השריתי בתוך קערה עם מים מרכך ואבקת כביסה, ושפשפתי מעט.
בתכלס התוצאה העגומה היתה שהחלקים הלבנים הבוהקים בבגד הפכו לדהויים מעט, והבגד איבד הרבה מהשיק המיוחד שלו.
ניסיתי ברוב סכלותי להבהיר בחזרה את הלבן שיחזור לו הברק, והשפרצתי וניש קליה גולד להסרת כתמים
כאן התבררו ממידי האסון
החלקים הלבנים בבגד שהיו קודם מעט דהויים הכו כעת לאפרפרים ממש

בקיצור,
מה אתן אומרות?
המצב אבוד או שיש איזה קסם שיכול להציל את השמלה היקרה?
פרוגיסטיות, אנא היחלצו לעזרתי, אתם המוצא האחרון שלי - לפני שאני מתייאשת לחלוטין!
תודה רבה לעונות
אחרי שלבשתי את הבגד באירוע וקצרתי מחמאות רבות,
באתי להכניס אותו ל... מכונת הכביסה.
ליתר ביטחון שלחתי הצצה חטופה לתווית, אך למרבה התסכול ראיתי שכתוב שם Dry cleaning only (ניקוי יבש בלבד)
הבגד משולב מפסים בצבעי שחור לבן
וכאן עשיתי טעות.
החלטתי לנסות לחסוך בכסף (הרי כבר מספיק בזבזתי על הבגד עצמו, שאני יוסיף עוד גם בשביל הכביסה?)
וכיבסתי אותו בעדינות ביד, השריתי בתוך קערה עם מים מרכך ואבקת כביסה, ושפשפתי מעט.
בתכלס התוצאה העגומה היתה שהחלקים הלבנים הבוהקים בבגד הפכו לדהויים מעט, והבגד איבד הרבה מהשיק המיוחד שלו.
ניסיתי ברוב סכלותי להבהיר בחזרה את הלבן שיחזור לו הברק, והשפרצתי וניש קליה גולד להסרת כתמים
כאן התבררו ממידי האסון
החלקים הלבנים בבגד שהיו קודם מעט דהויים הכו כעת לאפרפרים ממש
בקיצור,
מה אתן אומרות?
המצב אבוד או שיש איזה קסם שיכול להציל את השמלה היקרה?
פרוגיסטיות, אנא היחלצו לעזרתי, אתם המוצא האחרון שלי - לפני שאני מתייאשת לחלוטין!
תודה רבה לעונות
הנושאים החמים