האם אפשרי בטלפון כשר להפנות כל שיחה לתא קולי (שאומר: אם אתה אנושי הקש 1... ורק אם הוא מקיש מתבצע צלצול).

• הוסף לסימניות
אם ישנה אפשרות כזו, אזי מצאתי את הפתרון האולטימטיבי לצינטוקים הטורדניים...
(דא עקא, שמסתבר שאין כזו אפשרות שהרי ה'אח הגדול' המחליט בשבילנו לא מרשה, אבל אני שואל אולי בכל זאת יש פתרון...).

• הוסף לסימניות
אין לזה קשר לאח הגדול, זה פשוט לא אפשרי טכנית בלי שיתוף פעולה מהרשת.
וזה בדיוק מה שעשו ב"סימהדרין" (055-76)
(אם אתה מתכנן לבנות מערכת כזו בעצמך, שים לב לשני דברים שאפשר ללמוד מהם - ראשית לעשות את המספר משתנה רנדומלית, אחרת המצנתקים יכניסו גם את הספרה 1 אחרי המענה. שנית, מספר ש"עבר את הסינון" פעם אחת, לא נדרש לחזור על המבחן שוב, אחרת חברים לא ירצו להתקשר אליך...)

• הוסף לסימניות
השיחה מגיעה מהרשת למכשיר, אז אחת מהשתיים-
או שהסינון הנ"ל ייעשה ברמת הרשת (כמו בסימהדרין),
או שתהיה תוכנה במכשיר ש"תענה לשיחה במקומך", ורק אם הוא יקיש המכשיר יצלצל.
אני לא מכיר מישהו שישנה את הרום של המכשיר בשביל האופציה הזו. אבל אפשר בהחלט להציף את זה ליצרני המכשירים... שיתנו לך אחוזים :)

• הוסף לסימניות
ראשית לעשות את המספר משתנה רנדומלית, אחרת המצנתקים יכניסו גם את הספרה 1 אחרי המענה. שנית, מספר ש"עבר את הסינון" פעם אחת, לא נדרש לחזור על המבחן שוב, אחרת חברים לא ירצו להתקשר אליך...)
זה קצת סותר את עצמו.
כי גם אם נניח המצנתקים יתקשרו עשרות פעמים ויגדירו למערכת שתלחץ כל פעם על ספרה רנדומלית אחרת.
בפעם שיצליחו ב'פוקס' להיכנס למענה האנושי הם יוגדרו ככאלה שעברו את הסינון...

• הוסף לסימניות
(דא עקא, שמסתבר שאין כזו אפשרות שהרי ה'אח הגדול' המחליט בשבילנו לא מרשה, אבל אני שואל אולי בכל זאת יש פתרון...).
כדאי לברר אצל נטו פון - 0722757091 או אצל סים לחומרא - 023722723

• הוסף לסימניות
בקשה מספק הסלולאר לא יכולה לעזור?

שאלתי את ה'בינה' וזמש"כ לי:
טכנית: שירותי תא קולי מודרניים (כמו של פלאפון או סלקום) תומכים בהפניות מותנות (Conditional Call Forwarding) עם IVR פשוט. עם זאת, במכשירים כשרים, התוכנה המותקנת (למשל, SafeX או תוכנה דומה) עשויה לחסום זאת.

• הוסף לסימניות
ספק הסלולר צריך לבנות תוכנה כזו, זו לא סתם "הפניה".

• הוסף לסימניות
ספק הסלולר צריך לבנות תוכנה כזו, זו לא סתם "הפניה".
אני לא מבין, הרבה פעמים אני מתקשר לנותני שרות (למספר סלולארי כשר) אני שומע תא קולי: 'למעבדה הקש1 לחנות הקש 2' וכדומה, איך הם עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אני מכיר את זה במספר נייח, לא בנייד.
ואם זה בנייד כנראה זה מפנה לנייח עם מרכזיה, והמרכזיה מפנה לנייד אחר (שהמספר שלו האמיתי שונה. אם תרצה לעשות ככה אצלך תצטרף לזייף את המספר בשיחה יוצאת, לא שזה לא אפשרי אבל פחות מעשי למשתמש רגיל).
אופתע מאוד אם זה לא כך. כמה שידוע לי מספר סלולרי (בפרט כשר) = סים בלבד.
יש לך דוגמה לתת לי?

• הוסף לסימניות
טוב חשבתי על זה קצת בלילה...
כשכותבים את התוכנה, אתה צריך גם אופציה קלה לבטל את זה זמנית, כדי לקבל קודי אימות.
בעיקרון אפשר לעשות את זה לבד, עם מכשיר של 2 סימים, הפניה מהקו שלך הרגיל למספר נייח (שאתה צריך לרכוש מאחת החברות שעוסקות בהפניית שיחות לחו"ל וכדומה - אין לי מושג כמה זה עולה), וממנו לאחר הקשת ספרה לסים שני בקידומת 055-400 (עוד 12 שח לחודש) לדעתי שם עדיין לא התחילו הצינתוקים...
את השיחות אתה מוציא מהסים הראשון, המשפחה והחברים יוכלו להתקשר ישירות לסים השני. לקודי אימות אפשר לבטל את ההפניה.

• הוסף לסימניות
רעיון

אפשר עוד לפתח את זה כשאתה נכנס לתפילה או ללימוד להשאיר הודעה בפתיח אני כרגע בתפילה/בלימוד, האם זה דחוף ובכל זאת אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך? להמשך הקש 3...

אני מאמין שכהיום עם הורדת דמי הקישוריות, והשתכללות התוכונות וההפניות, זה אכן אפשרי.

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין
אני לא יודע לתת לך פרטים אבל התקשרתי פעם לאחד הלקוחות שלנו
וזה דרש ממני ללחוץ על איזה ספרה עם אני אנושי

• הוסף לסימניות
טוב חשבתי על זה קצת בלילה...
כשכותבים את התוכנה, אתה צריך גם אופציה קלה לבטל את זה זמנית, כדי לקבל קודי אימות.
בעיקרון אפשר לעשות את זה לבד, עם מכשיר של 2 סימים, הפניה מהקו שלך הרגיל למספר נייח (שאתה צריך לרכוש מאחת החברות שעוסקות בהפניית שיחות לחו"ל וכדומה - אין לי מושג כמה זה עולה), וממנו לאחר הקשת ספרה לסים שני בקידומת 055-400 (עוד 12 שח לחודש) לדעתי שם עדיין לא התחילו הצינתוקים...
את השיחות אתה מוציא מהסים הראשון, המשפחה והחברים יוכלו להתקשר ישירות לסים השני. לקודי אימות אפשר לבטל את ההפניה.
אפשר לעשות הפניה למחשב, עם תוכנת טלפון, כשאתם על המחשב לפחות. וככה להפחית את החסרונות של הסים השני.
אם המספר השני הוא של סים דטה (ובכל זאת מקבל שיחות), יש הרבה פחות סיכוי לצינתוקים בסים השני (זה עובד במכשירים שפחות מוגבלים בדר"כ).
המספר הנייח שבאמצע אפשר לעשות עם מערכת תוכן IVR חינמית (אבל המחיר להוצאת שיחה משם בדר"כ יקר) או עם מרכזיה פרטית ..

• הוסף לסימניות
אני מעלה מה שכתב מאן דהו במתמחים טופ:
לדעתי, ואני מוכר מכשירים כשרים,
K46 הטוב ביותר בינתיים.

יש פיצ'ר שאני בכל אופן - לא הכרתי (גם לא באנדרואיד - אולי זה רק אני..) והוא מדהים: משיבה אלקטרונית: מישהו מחייג אליך (לדוג' אישתך) ואתה כרגע לא יכול כי ראש הכולל מוסר שיחה, אתה לוחץ על 'משיבה אלקטרונית' במסך קבלת השיחה, ובאותו רגע המחייג שומע שהוא עובר לתא הקולי (אתה מסכם עם אישתך מראש שכשאתה לא יכול אתה מעביר אותה לתא הקולי) וכרגע הוא מקליט הודעה, -באותו רגע אתה רואה את זה על המכשיר שלך, וברגע שהוא מסיים - ולוחץ על ניתוק - מופיעה לך על מסך המכשיר את האפשרות לשמוע את זה בתור קובץ הקלטה רגיל.
לדעתי, זה שימושי ביותר!
יתכן שכמו כן ניתן להוסיף פיצ'ר נוסף בכל טלפון כשר, שנקרא 'מזכירה אלקטרונית' ובו ניתן להקליט כנזכר לעיל, ובלצ"ג מכל הצינטוקים.
אבל גם זה כמובן תלוי בהסכמתו של 'השליט העליון', (שכמובן רוצה רק בטובתנו... ב ר ו ר !...)

• הוסף לסימניות
תהיה אפשרות (בפיצ'ר הנחשק)... להחריג גם את רשימת אנשי הקשר שלא יעברו דרך התא קולי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה