אם שמורים באנשי קשר ניתן בקלות.יש לי הרבה מיילים (בערך 700) שהכנסתי אותם לתגית אחת
איך אני מעתיקה את כל הכתובות האלה?
לעבור מייל מייל ולהעתיק את הכתובת זה שעות
מנסה להבין..לא שמורים באנשי קשר
רק מיילים שקיבלתי - שמתי אותם בתגית מסודרת
כן בדיוקקיבלתם מיילים מ700 איש והם מתוייגים בתווית, ואתם מעוניינם לשמור באקסל?
הכתובות מייל הם לא באנשי קשר1. להכנס לכאן https://contacts.google.com
2. ללחוץ על תוויות מהתפריט צד, ולבחור את התווית הרצויה
3. ללחוץ על הסמל של אחת הכתובות
4. למעלה, מתחת לתיבת חיפוש ללחוץ על החץ
5. לבחור הכל
6. ללחוץ על שלושת הנקודות בצד שמאל מתחת לתיבת החיפוש
7. לבחור יצוא
הלוואיעשו מה שהמלצתי ותראו נחת
לא צריך להעביר שום דבראבל
הלוואי
אבל איך אני מעבירה כתובות לאנשי קשר
כרגע באנשי קשר אין שום דבר ?
בצד ימין יש ללחוץ על הכפתור 'יצוא'הכתובות מייל הם לא באנשי קשר
הם מיילים שקיבלתי מאנשים ואני שמתי בתווית מסודרת
?זה לא מהמייל הזה
יש לי מייל אחר ששם אני מעונינת להעתיק
m0548546249 גמייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים