דרוש מידע האם אפשרי להעתיק כמות של כתובות מייל שנמצאים בהודעות שונות במייל שלי לקובץ מסודר excel ?

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בתוסף הזה
(ממיר מגימייל לגוגל שיטס לפי איזו קטגוריה שתבחרו)
פעם היה חינמי לא יודעת מה קורה עם זה היום.

• הוסף לסימניות
לתת את התוית הרצויה לכתובות הרצויות, ואז לפעול לפי ההוראות
עשיתי את מה שאמרת
דווקא כל האנשי קשר ירדו לי לגוגל שיטס
אבל לא לפי התוויות שמחולקות במייל

אצלי לא מופיע התוויות

1670437255912.png

• הוסף לסימניות
כנראה שהתוויות שלכם נמצאים בתיבת המייל ולא באנשי הקשר.
צריך ליצור תוית באנשי הקשר, ולהחיל את התוית הרצויה על הכתובות הרצויות ואז לייצא רק את הכתובות של אותה תוית.

• הוסף לסימניות
c
כנראה שהתוויות שלכם נמצאים בתיבת המייל ולא באנשי הקשר.
בדיוק
ולהחיל את התוית הרצויה על הכתובות הרצויות
איך?
אחד אחד?
זה שעות עבודה?
זאת הייתה השאלה שלי - האם יש דרך קיצור להעביר את תכולת התווית הספיצפית של התיבת מייל לאנשי קשר ?

• הוסף לסימניות
אפשר עם התוסף הזה https://chrome.google.com/webstore/...erge/ehomdgjhgmbidokdgicgmdiedadncbgf/related
1. להתקין את התוסף
2. בג'ימייל לבחור את התווית הרצויה
3. ללחוץ על הסמל את הזכוכית מגדלת שהתוסף הוסיף לתיבת המייל
לאחר שהתוסף תסיים לסרוק את כל המיילים בתווית, כל הכתובות יופיעו במייל חדש. משם ניתן להעתיק אותם. יש גם אפשרות להוריד אותם למחשב.

• הוסף לסימניות
אפשר עם התוסף הזה https://chrome.google.com/webstore/...erge/ehomdgjhgmbidokdgicgmdiedadncbgf/related
1. להתקין את התוסף
2. בג'ימייל לבחור את התווית הרצויה
3. ללחוץ על הסמל את הזכוכית מגדלת שהתוסף הוסיף לתיבת המייל
לאחר שהתוסף תסיים לסרוק את כל המיילים בתווית, כל הכתובות יופיעו במייל חדש. משם ניתן להעתיק אותם. יש גם אפשרות להוריד אותם למחשב.
ואוווו ואווו
בכמה שניות הכל יצא לי מסודר
אלף תודות
חסכת לי שעות עבודה
מעריכה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה