מתכנן להיכנס ולצאת עם רכב שכור ממדינה אחרת.בכל אופן תוודא קודם האם יש לך רכב באוקראינה..
למה על 40 קמ"ש?אם לדעתך אינך מסוגל לנהוג במשך שעות רבות ברציפות בכביש רחב וישר כסרגל על 40 קמ"ש מבלי להתעצבן ולהעלות ל100+, מאוד לא כדאי...
וסתם ככה תדאג שזה לא יהיה במזג אוויר קיצוני כי אתה יכול ליפול פתאום על שלג כבד או ערפל שמקשה מאוד על הנהיגה.אשמח לדעת מבעלי ניסיון,
האם אפשרי לנהוג לבד באוקראינה,
או שזה ממש קשה,
וגם מה הקושי המדובר,
והאם אפשר להתגבר עליהם,
תבדוק מראש האם הם מסכימים להוציא מהאיחוד, והאם המלחמה מצריכה פוליסת ביטוח מיוחדת.מתכנן להיכנס ולצאת עם רכב שכור ממדינה אחרת.
כי זה כביש חצי עירוני, עם מעברי חציה וצמתים.למה על 40 קמ"ש?
אסור יותר,
או שפשוט פקוק?
תוודא במיליון אחוז שהם נותנים לך לעשות זאת...מתכנן להיכנס ולצאת עם רכב שכור ממדינה אחרת.
אני לא מתכנן נסיעה ארוכה בתוך אוקראינה,זה כבישים שמעיפיים ונסיעות מאוד ארוכות.
איפה אפשר להזמין?אם אין סיבה טובה אני חושב שעדיף לקחת נהג הסעות מקומי.
מתכתב איתם במייל, (זה עולה קצת, אבל לא נורא)תוודא במיליון אחוז שהם נותנים לך לעשות זאת...
פאייכלהאיפה אפשר להזמין?
יש לך מושג?
החברות האלה לא לוקחים לך תיווךפאייכלה
אומן אקספרס
המחירים שלהם לגמרי סבירים .החברות האלה לא לוקחים לך תיווך
בסך מאות שקלים?
ככה שכל העניין הופך ללא רווחי?
לא הבנתי,תכתוב בדיוק את המסלול ואכתוב לך את המחיר
אני יכול להזמין לך בחברת פייכלא אתה יכול גם להזמין ישירות אצלם בכל אופן אוכל לתת לך את המחירלא הבנתי,
אתה מפעיל נסיעות שם?
בגדול, מה המחיר של פאייכלה לפי ק"מ נסיעה?אני יכול להזמין לך בחברת פייכלא אתה יכול גם להזמין ישירות אצלם בכל אופן אוכל לתת לך את המחיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //