התייעצות האם אפשר לבקש ועדה של ביטוח לאומי בזום עבור נכות כללית?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לבקש ועדה של ביטוח לאומי בזום עבור נכות כללית?
אשמח למידע
תודה.

• הוסף לסימניות
לאדם מרותק למיטה/מאושפז או מחלה קשה - ברור שלא ידרשו ממנו להגיע
להארכה של נכות זמנית שנקבעה כבר - אפשרי גם (אם הממסכים מעידים שלא היה שיפור)

אני אמרתי שקשה לי להגיע, כי אני עובדת, וגם ככה קשה לי ממש לעבוד, אז אני לא רוצה להפסיד שעות עבודה - וקיבלו את זה - עשו לי בטלפון

תנוסו לבקש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ביטוח לאומי הודיע בהודעה רשמית
כי החל מהיום תינתן אפשרות לבחור את התאריך בו תתקים הוועדה הרפואית שלכם (נכות כללית, ילד נכה, נפגעי עבודה ועוד)
בהתאם למודעים הפנויים הקיימים.

הדבר יביא להקלה גדולה על ציבור מבקשי הקצבאות השונות, שלא יצטרכו להגיע לוועדה שתקבע באופן אקראי על ידי ביטוח לאומי אלא יוכלו לבחור את המועד המתאים להם.

יצויין כי בפועל השירות קיים כבר תקופה בחלק גדול מהסניפים, יתכן שכעת יצטרפו גם הסניפים שעד היום לא הייתה בהם אפשרות לבחירת מועד וועדה.
כמו כן חשוב לציין כי במקרים רבים אין תאריכים פנויים לבחירה, כך שבפרקיטקה לא תמיד זה עובד, אך עדיין יש כאן בשורה משמעותית.
להודעה הרשמית של ביטוח לאומי לחצו כאן

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה