האם אפשר לבקש שמענק ינואר פברואר יחושב לעומת 2020 ולא 2019?

• הוסף לסימניות
אני עוסק פטור. שאלתי היא לגבי המענק של ינואר פברואר 2021 שמחושב לעומת 2019.
לי הייתה לי ירידה בינואר פברואר 2021 לעומת ינואר פברואר 2020, אבל לא לעומת 2019 [שזה גם הגיוני שעסק מתפתח ושנה אחרי מרוויח יותר].
יש אפשרות לבקש לחשב את זה כך כדי שאוכל לקבל את המענקים? אולי לפנות אישי?
זה גם מרגיז שבגלל שעבדתי אז הפסדתי את המענקים, היה הרבה יותר רווחי לא לעבוד.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ששינו את זה וזה יכול להיות גם מחושב לפי 2018 הגבוה מבניהם- תבדקו את זה

• הוסף לסימניות
אני רואה שאכן פתחו אופציה לחשב לפי 2018, זה יעזור לי לקבל כנראה אחד מהמענקים,
תודה גדולה!
עדייו הזוי שלא שווה לעבוד בכל מיני מקרים, כי אז מפסידים מענקים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רואה שאכן פתחו אופציה לחשב לפי 2018, זה יעזור לי לקבל כנראה אחד מהמענקים,
תודה גדולה!
עדייו הזוי שלא שווה לעבוד בכל מיני מקרים, כי אז מפסידים מענקים.

אני חושב שזה טעות, מה שאפשר לחשב לפי2018 זה לא את הירידה בהכנסות אלא רק לפי כמה יחשבו את את גובה המענק
כלומר אם נותנים 60 אחוז מההכנסה החודשית הממוצעת, אז הם יחשבו את ההכנסה היותר גובהה מבין השנים 2018-2019
אבל הירידה מחושבת רק לפי 2019.

יבוא המומחה @יהודה מילר ויאשר את דברי

• הוסף לסימניות
,

• הוסף לסימניות
מועתק מאתר רשות המיסים:

ביום 18 במרץ 2021 פורסם תיקון מספר 5 לחוק התוכנית לסיוע כלכלי (נגיף קורונה חדש)(הוראת שעה),התש"ף-2020, לפיו מענקי הסיוע לעצמאים ושכירים בעלי שליטה (מענק סוציאלי), עבור התקופות שבין ינואר עד יוני 2021, יחושבו לפי ההכנסה החייבת הגבוהה יותר בשנים 2018 או 2019 (לא עוד השוואה רק ל-2019).

בימים אלו רשות המסים משקיעה מאמצים ומשאבים רבים בהיערכות הטכנולוגית הנדרשת ליישום החקיקה החדשה, מתוך רצון לסיימה בהקדם האפשרי. עדכון המערכת צפוי להסתיים לא יאוחר מיום 18 באפריל 2021 - רשות המסים תודיע לכלל ציבור העסקים בעת השלמת המהלך.

המשך קריאה בלינק: https://www.gov.il/he/departments/publications/reports/pa210321-2

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון זה רק לחישוב המענק ולא לחישוב הירידה בהכנסות

• הוסף לסימניות
מועתק מאתר רשות המיסים:

ביום 18 במרץ 2021 פורסם תיקון מספר 5 לחוק התוכנית לסיוע כלכלי (נגיף קורונה חדש)(הוראת שעה),התש"ף-2020, לפיו מענקי הסיוע לעצמאים ושכירים בעלי שליטה (מענק סוציאלי), עבור התקופות שבין ינואר עד יוני 2021, יחושבו לפי ההכנסה החייבת הגבוהה יותר בשנים 2018 או 2019 (לא עוד השוואה רק ל-2019).

המשך קריאה בלינק: https://www.gov.il/he/departments/publications/reports/pa210321-2
@szn נראה לי שאתה צודק

• תודה
Reactions: szn

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה