כללי האם אפשר להוסיף מלבן לבן בקובץ pdf

• הוסף לסימניות
ונתנו, השיטה שהראית מעולם לא עבדה אצלי. אבל יש אפשרות נוספת, שאם אני מתעצלת לקחת את האוביקט שצריך לתקן לאילוס', אני משתמשת בה.
בכלי touchup text tool בוחרים את הקטע שצריך לתקן, ואז לחצן ימני ו fit the text to selection, והוא מפריד את הטקסט לאותיות.
ובנוגע לריבוע הלבן, אפשר להקטין/להגדיל בלי פרופורציה כשהshift לחוץ.

קבצים מצורפים

• אקרובט.jpg
    KB 479.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ודרך אגב, יש מישהו שמעביר קורסים באקרובט.
אבל אני לא המלצתי...

• הוסף לסימניות
ההוא ההוא?

לא אוהב אותו...

• הוסף לסימניות
למה שלא יעשו מטעם פרוג משהו בנידון?
אוכל לסייע בתנאים מסויימים....

ישראלה, אם יש לך רעיון קונקרטי - את מוזמנת לפנות באישי...

• הוסף לסימניות
מיכל, תודה. נשמע ממש טוב.
ו...השיטה שלי - לא לדבר עליו רע. תלמדי אותו ותראי שזה עובד.

• הוסף לסימניות
ונתנו, היא לא הבינה מה RC רוצה ממנה... ;)

ואם יש קורס באקרובט? אשמח לשמוע. אני לא מכירה את התוכנה, וחבל לי.

• הוסף לסימניות
רק אני מבין :)

טוב, דעתי על מרצים לא מהוגנים - ידועה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;388563:
ונתנו, היא לא הבינה מה RC רוצה ממנה... ;)

היא הבינה בדיוק את מה שהוא הבין..

נכתב ע"י סיכת משרד;388563:
ואם יש קורס באקרובט? אשמח לשמוע. אני לא מכירה את התוכנה, וחבל לי

יש קורס כזה. אבל אני לא ממליצה עליו, וגם רמי לא ממליץ עליו.

עכשיו מובן? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה