- הוסף לסימניות
נשמרות! בכ"א אני...סליחה שאני כזאת, אבל הייתי חייבת...
כל הנשים שרוצות להוציא שמירה.
אתם באמת נשמרות חוץ ממקום העבודה?
או שזה רק אמתלא לקבלת כסף קל...
ומבועתות ומשקשקות לכת כל יום לעבודה..........
נשמרות! בכ"א אני...סליחה שאני כזאת, אבל הייתי חייבת...
כל הנשים שרוצות להוציא שמירה.
אתם באמת נשמרות חוץ ממקום העבודה?
או שזה רק אמתלא לקבלת כסף קל...
שמעתי על כמה שאכן כן!הבעל מתפלל רק בבית?
הילדים ימשיכו בלמידה ביתית ?
הקניות רק בהזמנות?
המעסיק לא מצהיר על הפסקת עבודה. המעסיק משלם לעובדת ימי מחלה וכשביטוח לאומי מאשרים את התביעה הוא מקבל החזר על הימים האלה.לפני שאתם מקבלים החלטה על סמך זה..
אברר האם כבר עברו 30 יום רצופים שהן לא עובדות וכבר הגישו תביעה והתביעה אושרה?!
זה בדר"כ תהליך שלוקח זמן...
לצאת לשמירה תמיד אפשר השאלה אם הן ראו כבר כסף?!
ואם יוצאים לשמירה ולא אושרה, בגדול א"א לשנות את זה לימי מחלה כי המעסיק כבר הצהיר על הפסקת עבודה..
עם מי שרק דברתי שניסתה קבלה (6 נשים בהריון)
גם אם בעלי ילמד במקום אחר ולא בכולל הצפוף, עדיין הילדים יתחילו מתישהוא לחזור למוסדות לימוד..שמעתי על כמה שאכן כן!
קבוצות סיכון אחרות הכניסו את כל בני הבית לבידוד הרמטי, מה שונה??
את יודעת מי הרופאים של ביטוח לאומי?@פקאן אין צורך להיסחף לשערוריה ויש להגביל את מה שאמרתי לפרקטיקה במקומות מסוימים ולא למדיניות הרשמית.
נראה לי הגיוני שרופא שידו היתה קלה על ההדק בהוצאת בקשות, ביטוח לאומי ייחסו פחות אמינות לבקשות שלו ("זאב זאב" מכירה)?
בסופו של דבר מי שבוחן את הבקשות וקובע הוא הרופא של הביטוח הלאומי. לא רואה סיבה שהוא יאשר למי שיכולה להתחסן.
מנין שאדעאת יודעת מי הרופאים של ביטוח לאומי?
על חודש לא מקבלים שמירת הריון.נו, גם מי שמתחסנת,
ולא עבדה מההתחלה,
יש לה עדיין חודש מההתחלה שהיא יכולה לקבל עליו שמירה!
מי זה שאמר לה ללכת להתחסן ולשמור? הביטו"ל או הרופא?
ממש לא נכון.על חודש לא מקבלים שמירת הריון.
צריך קודם 30 יום מחלה רצוף ואז מתחילה השמירת הריון.
ז.א. שעל החודש המתנה בין החיסונים א"א לקבל שמירת הריון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים