חלבי האם אפשר להקפיא גבינת שמנת?

• הוסף לסימניות
קיבלתי קופסה גדולה של גבינת שמנת שום שמיר,
1.האם ניתן להקפיא את הגבינה?
לכאורה לא נראה לי שתהיה בעיה, אבל השאלה איך היא תיראה אחרי ההקפאה...
2.מחפשת רעיונות למתכונים עם הגבינה הזו, אולי אנצל את הכמות שיש לי...
או רעיון להמציא משהו, חשבתי אולי על איזה מאפה ממולא בגבינה.
אשמח לרעיונות, כי גם לא מצאתי ברשת.

• הוסף לסימניות
בדר"כ כשמקפיאים גבינה.
הצורה משתנה לעיסה פירורית כזאת, לא מראה מגרה במיוחד.

• הוסף לסימניות
עגות גבינה- מעולות בהקפאה
חלב- ג"כ מעולה אם לא מנערים אותו תוך כדי ההפשרה

• הוסף לסימניות
מאפינס פיקנטי עם עגבניות צלויות

• הוסף לסימניות
קיבלתי קופסה גדולה של גבינת שמנת שום שמיר,
1.האם ניתן להקפיא את הגבינה?
לכאורה לא נראה לי שתהיה בעיה, אבל השאלה איך היא תיראה אחרי ההקפאה...
תלוי לאיזה שימוש זה אח"כ.
כלומר טוסטים או אפיה אין בעיה לאכול כך טבעי פחות.
2.מחפשת רעיונות למתכונים עם הגבינה הזו, אולי אנצל את הכמות שיש לי...
ה. בקר העלתה מתכון בחנוכה של בצק במילוי גבינות, תחפשי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה