דגים האם אפשר להקפיא טונה בשימורים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולן,
האם אפשר להקפיא טונה ( בשמן) מקופסת שימורים לפני בישול / אפיה?
במידה וניתן, איך מפשירם?

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת אחרי שפתחו את קופסת השימורים והוציאו את הטונה.
יש לי קופסא גדולה של טונה, אני רוצה להכין קציצות רק חצי ממנה.
ניתן להקפיא את היתרה?

• הוסף לסימניות
אני הקפאתי מספר פעמים והיה בסדר גמור.
הכנסתי לשקיות הקפאה והקפאתי מנות קטנות.
כדאי להקפיא קרוב לפתיחה ולא אחרי שזה שכב כמה ימים במקרר כי אחרי שפותחים טונה בשימורים נראה לי שזה רגיש ויכול להתקלקל.

• הוסף לסימניות
עשיתי עיסה גדולה של קציצות טונה
איך עדייף להקפיא את זה לפני אפיה או אחרי
אני מעדפיה לפני(כדי שיהיה טרי כל פעם)
תודה
אולי @ה. בקר את במקרה פה??או כל מי שהתנסה ויודע

• הוסף לסימניות
עשיתי עיסה גדולה של קציצות טונה
איך עדייף להקפיא את זה לפני אפיה או אחרי
אני מעדפיה לפני(כדי שיהיה טרי כל פעם)
תודה
אולי @ה. בקר את במקרה פה??או כל מי שהתנסה ויודע
את יכולה לפני רק אחרי ההפשרה לסנן מעודפי נוזלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה