פרווה האם אפשר להקפיא שטרודל תפוחים מבצק עלים?

• הוסף לסימניות
נניח אכין השבוע,
יהיה טוב בפורים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי תקפיאי לפני האפיה?
לא ניסיתי, אני חוששת שהתפוחים יגירו נוזלים וזה יהיה קצת פחות מוצלח. לשימוש ביתי אני מקפיאה כמעט הכל, אבל בהנחה שזה למשלוח מנות (ולא תמיד נאכל באותו יום...), נראה לי עדיף שלא.

• הוסף לסימניות
לדעתי יהיה בסדר, אבל לא קראנצ'י
הבצק עלים יהפוך למראה של בצק רגיל, רטוב ועסיסי

• הוסף לסימניות
לדעתי אם אחריי הפשרה תכניסי שוב לתנור ה יצא טוב

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה הרבה פעמים
אבל לפני האפייה
כשרוצה להכין מפשירה לטמפרטורת החדר
ואז אופה כרגיל

יוצא מצוין

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה הרבה פעמים
אבל לפני האפייה
כלומר,
מפשירה את הבצק עלים, מרכיבה את השטורדל,
מקפיאה את המורכב,
מפשירה שוב,
ואז אופה?
יוצא לך טוב? התפוחים לא משחירים?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כלומר,
מפשירה את הבצק עלים, מרכיבה את השטורדל,
מקפיאה את המורכב,
מפשירה שוב,
ואז אופה?
יוצא לך טוב? התפוחים לא משחירים?
תודה רבה!!
כן. בדיוק
את מלית התפוחים שלי אני מבשלת לפני, עם סוכר קינמון מעט מיץ לימון ומעט פודינג וניל
אז התפוחים לא משחירים לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה