דרוש מידע האם אפשר להקפיא שמנת מתוקה להקצפה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לתשובה מידיעה
האם אחרי ההקפאה המרקם נשאר אותו דבר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עד השנה קניתי כמות הגונה, של שקיות שמנת להקצפה החלבית של תנובה. והקפאתי וזה החזיק לי מעמד שנה+
מהשנה יש שמנת להקצפה בד"ץ כל השנה של טרה.

• הוסף לסימניות
שמנת מתוקה אחרי הקפאה נשארת טריה, אבל לא להקצפה!!
היא לא תהיה קצף, מתאימה לשימושים שלא מצריכים הקצפה.

כמו שכתבו לך - יש שמנת מתוקה בהכשר הבד"ץ של טרה, והיא מעולה! אני כבר השתמשתי בכמה רק בגלל ההתלהבות שסוף סוף יש שמנת מתוקה הבד"ץ... :)

• הוסף לסימניות
קצפת של ריצ' טובה אחרי הקפאה, שמנת מתוקה לא.
אולי יש הבדל במשך הזמן או בטיב הקצפת.. אין לי מושג
אבל לבנות על זה לקצפת לא הייתי בונה.
בטוחה? אז סתם האשמתי את עצמי שלא הקצפתי מספיק?
את בסדר :) אל תאשימי את עצמך ..

• הוסף לסימניות
שמנת מתוקה אחרי הקפאה נשארת טריה, אבל לא להקצפה!!
היא לא תהיה קצף, מתאימה לשימושים שלא מצריכים הקצפה.

כמו שכתבו לך - יש שמנת מתוקה בהכשר הבד"ץ של טרה, והיא מעולה! אני כבר השתמשתי בכמה רק בגלל ההתלהבות שסוף סוף יש שמנת מתוקה הבד"ץ... :)

מוזר! רק בקערה הסגולית שלי נהיה קצף טעים...

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
@מילה בסלע בהחלט יכול להיות.
אבל לא כדאי לבנות על זה
אני קניתי שמנת מתוקה של אין לי מושג איזו חברה, ולא הקציף. לעומת זאת שמנת מתוקה של תנובה (זו שמוכרים לפני שבועות) כן הקציפה לי פעם.
אז כנראה זה באמת תלוי - חברה.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם אפשרי להקפיא שמנת מתוקה שמוקצפת כבר?
הכנתי כמות לעוגת גבינה אבל יצא לי מדי הרבה ומיותר לי
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
אני הקפאתי פעם , אחרי הפשרה צריך לערבב שוב בעדינות בתנועות קיפול כי מוציא קצת מים
אבל זה ממש לא כמו קצפת טריה, (אני הקפאתי כי מיהרתי לצאת לשבת מחוץ לעיר ולא היה לי זמן להכין עוד משהו מהקצפת שנותרה....)
עדיף לך להשתמש עם המיותר לעוד עוגה רולדה, קרם-שניט וכו׳ ש׳מבזבזים׳ הרבה קצפת...
בתאבון!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
יש לי שמנת מתוקה שהתאריך עובר עוד כמה ימים
האם ניתן להקפיא וההקפאה יחזיק את זה טרי?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
יש לי שמנת מתוקה שהתאריך עובר עוד כמה ימים
האם ניתן להקפיא וההקפאה יחזיק את זה טרי?
אני משתמשת חופשי אחרי התאריך
זה מלא שומן, לא קרה לי אף פעם שהתקלקל (אא"כ הקופסא הייתה פתוחה)

• תודה
Reactions: ov
  • הוסף לסימניות
אם מקפיאים- (לפני הקצפה, כן?)ההקפאה אכן מחזיקה טרי.
רק קחי בחשבון שכשאת מפשירה היא תהיה קרובה לתאריך.....

• תודה
Reactions: ov

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה