ביטוח רכב האם אפשר "לנייד" ביטוח חובה/צד ג'? והאם אפשר להעביר ביטוח לרכב חילופי?

• הוסף לסימניות
עשיתי ביטוח לפני חודש, נהג חדש ללא עבר ביטוחי,
המחיר בשמים...
אני רוצה להבין אם ניתן להעביר ביטוח לחברה אחרת באם אמצא זול יותר, או שמדובר ב'מוצר' שקניתי לשנה ואין אפשרות לבטל באמצע ולהזדכות,

שאלה נוספת למומחים,
במידה וארכוש רכב אחר/נוסף, אפשר להעביר את הביטוח אליו?

• הוסף לסימניות
יש אופציה
אוכל לנסות לעזור בשמחה, בפרטי..
יש לך הודעות פרטיות?

• הוסף לסימניות
לא,
אבל השאלה היא עקרונית,
זה דבר שעושים באופן נורמלי או שדורש איזו פרוצדורה/קומבינה מיוחדת?

• הוסף לסימניות
אפשרי
אבל מבחינת החזר יכול להיות שיהיה לך החזר מידי אבל כל חודש ירד לך מהבנק
כי זאת עסקה סגורה
זה קצת מעצבן
בנוסף כדי לצבור עבר ביטוחי, עדיף לא להעביר אלא להמתין שיהיה לך שנה ועדיף שלוש שנים מלאות
אם תעבור כל תקופה זה יצבור אבל יהיה יותר מסובך

• הוסף לסימניות
עד 60 יום בוודאי אפשר לבטל.
(יכול להיות אולי כמה אחוזים של ביטול עסקה)
נכון, המחיר של נהג חדש נע בסביבות 10K ולא יעזור לעבור חברות.
אבל, יש קומבינות שאפשר לעשות. אוכל לעזור בפרטי מי שמעוניין.

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר לרכב אחר, מניסיון, אם זה יותר יקר או יותר זול משלמים או מזדכים על הפער.

• הוסף לסימניות
למה זה קשור לרכב אם הנהג הוא חדש?
לא הבנתי את כוונתך.
@שם איש וביתו שאל אם כשהוא יחליף רכב הוא יוכל להעביר את הביטוח לרכב החדש.
@מנסור הבוס כתב שנראה לו שאי אפשר כי כל רכב זה מחיר אחר.
כתבתי שכן אפשר ואם יש פערי מחיר משלימים או מזדכים עליהם.
לפעמים עדיף להעביר ביטוח מעשות פוליסה חדשה, למשל אם הייתה עליית מחירים בתחום הביטוח, אם הנהג עשה תאונה שתייקר לו את הפוליסה הבאה שירכוש וכו'.

• הוסף לסימניות
אבל, יש קומבינות שאפשר לעשות. אוכל לעזור בפרטי מי שמעוניין.
ושיצבור על זה עבר ביטוחי?
כי לרשום את הרכב על שם מישהו אחר וכו' זה קומבינה ידועה שיש לה שני חסרונות א. צריך לשאול רב האם בכלל מותר לעשות דבר כזה לעניות דעתי (ואיני רב) זה אסור כיון שאתה רושם כנהג עיקרי מישהו אחר ועל זה חברת הביטוח התחייבה ב. הנהג החדש לא צובר וותק וברכב הבא שלו הוא שוב ישלם יקר

• הוסף לסימניות
לוביט 036710478
אני מבוטח שם ויחסית למה שהציעו במקומות אחרים הם ממש זולים ותשאל אותם הכל הם יודעים הכי טוב לא חלילה שפה לא יודעים

• הוסף לסימניות
לוביט 036710478
אני מבוטח שם ויחסית למה שהציעו במקומות אחרים הם ממש זולים ותשאל אותם הכל הם יודעים הכי טוב לא חלילה שפה לא יודעים
יש סוכנים שעושים קומבינות על ימין ושמאל, ויכול להיות שזה זה.(בלי ידיעת המבוטחים)
זה באמת סוכנים שמכירים את כל העסק מבפנים ויודעים את הדקויות.
שיצבור על זה עבר ביטוחי?
כי לרשום את הרכב על שם מישהו אחר וכו' זה קומבינה ידועה שיש לה שני חסרונות א. צריך לשאול רב האם בכלל מותר לעשות דבר כזה לעניות דעתי (ואיני רב) זה אסור כיון שאתה רושם כנהג עיקרי מישהו אחר ועל זה חברת הביטוח התחייבה ב. הנהג החדש לא צובר וותק וברכב הבא שלו הוא שוב ישלם יקר
א. אני לא רב ולכן כל אחד שישאל את רבו.
ב. לכן יש קומבינות שמסדרות גם את זה.

• הוסף לסימניות
יש סוכנים שעושים קומבינות על ימין ושמאל, ויכול להיות שזה זה.(בלי ידיעת המבוטחים)
זה באמת סוכנים שמכירים את כל העסק מבפנים ויודעים את הדקויות.
אני עשיתי ביטוח בלוביט שנה שעברה וזה באמת יצא לי הרבה יותר זול בפער משאר החברות
בזמנו ביררתי עליהם וזה בלי היה שום קומבינות
אומנם הביקורות שהיה עליהם לא היו הכי טובות אבל בביטוח חובה וג לדעתי זה שווה את זה
בכל אופן הביטוח שהם עושים הוא של הראל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ביטוח בלוביט שנה שעברה וזה באמת יצא לי הרבה יותר זול בפער משאר החברות
בזמנו ביררתי עליהם וזה בלי היה שום קומבינות
אומנם הביקורות שהיה עליהם לא היו הכי טובות אבל בביטוח חובה וג לדעתי זה שווה את זה
בכל אופן הביטוח שהם עושים הוא של הראל
לוביט היא סוכנות גדולה?
כי יכול להיות ששווה לחברת ביטוח לעשות הטבות / הנחות לסוכניות גדולות
מעניין..

• הוסף לסימניות
ברו
לוביט היא סוכנות גדולה?
כי יכול להיות ששווה לחברת ביטוח לעשות הטבות / הנחות לסוכניות גדולות
מעניין..
ברור שיש הטבות לסוכנויות גדולות
יש גם סוכנים פרטיים שמורידים מעמלת הסוכן שהם מקבלים מהחברה כדי לצבור תיק לקוחות גדול
לא יודעת לענין זה לגבי לוביט.
דבר נוסף
לוביט, אומנם היא חברה זולה אבל השירות לא משהו
היתה לי תביעה ולא טיפלו לי בכלל, בגלל שאני מבינה בתחום טיפלתי לבד...
לשיקולכם האם עדיין שווה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה