דרוש מידע האם אפשר לעבור למכון רישוי אחר לרכב שנכשל בטסט?

• הוסף לסימניות
הפילו אותי על שטויות בטסט,
במקום אחר -שנים שעברו - הרכב עבר חלק עם אותם נתונים.
האם ניתן לעבור למכון רישוי אחר לאחר כישלון במכון הנוכחי?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הפילו אותי על שטויות בטסט,
במקום אחר -שנים שעברו - הרכב עבר חלק עם אותם נתונים.
האם ניתן לעבור למכון רישוי אחר לאחר כישלון במכון הנוכחי?
תודה מראש!
לא. צריך לחזור לאותו מכון.

• הוסף לסימניות
להמתין 2 שבועות(עד שפוקע הזמן שנתן המכון לתיקון הליקויים) ואז אפשר לפנות למכון אחר

• הוסף לסימניות
להמתין 2 שבועות(עד שפוקע הזמן שנתן המכון לתיקון הליקויים) ואז אפשר לפנות למכון אחר
לי נתנו שבוע
הבעיה שלחכות שיעבור זה אומר ליסוע בלי טסט
השאלה אם בוודאות יהיה אפשר ללכת למכון אחר, כי בטופס מצוין ש'יש להשלים את הבדיקה תוך 30 יום' וזה אומר שרק אחרי 30יום פוקע התהליך במכון הראשון, לא כך?

• הוסף לסימניות
בעצמי עברתי את זה
לאחר 30 יום אתה נפלט מהמערכת
נסעתי למכון אחר כאילו כלום
והכל היה בסדר

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה 30 יום,
תברר מה ההליך בניירת שאבדה....
ותברר אם יש מאכר במכון שהיית...

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהו שיכול להעביר טסט לרכב ישן באזור ירושלים.
אני לא ממש מבינה בזה (פעם ראשונה בענין...) אבל הרכב ממש ישן, ככה שמחפשת מישהו בעל נסיון שיודע להחליק דברים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה