כללי האם אפשר לעמד כזה דבר באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כוונתי עם הסקריפט של אריאל או אחרים.
ז"ל הלקוח:
בס"ד
אבקש הצעת מחיר לחוברת "...".
החוברת צ"ל בגודל של חצי A5 בערך.
הטקסט מחולק ל 3. טקסט עיקרי מודגש באמצע.
ביאור מהצד. ביאור נוסף בתחתית. כאשר מהצד מובאות כותרות ומ"מ.
אשמח לענות על פרטים נוספים.
בתודה...

מדובר בחוברת בלי הרבה עמודים, לא יודע כמה בדיוק.
מצו"ב דוגמא שהוא שלח לי.
לכאורה אני אמור להפנות אותו לאיזה מעמד בתג אבל חשבתי אולי מישהו המציא איזה פתרון שלא ידוע לי.

קבצים מצורפים

• דוגמא.rar
    KB 21.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בתג זה יותר קל

• הוסף לסימניות
עמודים בודדים, ניתן בקלות באינדיזיין יותר מכך תפנה לתג

• הוסף לסימניות
כמדומני שלא.

• הוסף לסימניות
גם לא ידנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1819123:
גם לא ידנית?

ידנית ודאי שאפשר
ובעימוד של פרק שירה שזה מעט עמודים
זה אפילו די קל

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשאני מתלבט בכל מה שקשור לכמה טקסטים בעמוד, בררת המחדל זה התג.
יש לקחת בחשבון שיתכנו כמה שינויים לא צפויים או באגים שלא עלית עליהם בעימוד באינדי, אני אישית מעדיף להשקיע עוד זמן בהכנת החומר לתג ולדעת שלא יהא הפתעות.

• הוסף לסימניות
טוב, תגיסטים הנה המייל של הלקוח. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אתם מוזמנים לשלוח לו הצעות מחיר

• הוסף לסימניות
אם הטקסטים באים ברצף אפשר.
אני עושה כזה דבר באינדיזיין
(את צורת העבודה הזו תכננה מעמדת מוכשרת,לא אני)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1821077:
אם הטקסטים באים ברצף אפשר
אני עושה כזה דבר באינדיזיין, ויש עמודים עם עוד 2 טקסטים שונים
(את צורת העבודה הזו תכננה מעמדת מוכשרת,לא אני)

בדיוק היום תהיתי לעצמי מי מעמד את הספר הזה ובאיזה תוכנה...
יפה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה