האם אפשר לערוך ווידאו עם חסימה של נתיב?

• הוסף לסימניות
בס"ד
ככותבת תוכניות למסיבות לבית ספר, אני צריכה לשלם לא מעט עבור עריכת מצגות.
במטרה לחסוך את ההוצאה הכבדה, אני שוקלת לימודי עריכת ווידאו, על מנת שאוכל לבצע זאת בעצמי.
ויש לי מספר שאלות למומחים, ואודה לכם על תשובות כנות.
א. האם אפשר לערוך מצגות ברמה גבוהה בלי חפירות באינטרנט, עם חסימה של נתיב.
ב. האם מחשב נייד יכול לעמוד במשימה
טוב... יש לי עוד כמה שאלות, אבל זה בינתיים.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;2328540:
בס"ד
ככותבת תוכניות למסיבות לבית ספר, אני צריכה לשלם לא מעט עבור עריכת מצגות.
במטרה לחסוך את ההוצאה הכבדה, אני שוקלת לימודי עריכת ווידאו, על מנת שאוכל לבצע זאת בעצמי.
ויש לי מספר שאלות למומחים, ואודה לכם על תשובות כנות.
א. האם אפשר לערוך מצגות ברמה גבוהה בלי חפירות באינטרנט, עם חסימה של נתיב.
ב. האם מחשב נייד יכול לעמוד במשימה
טוב... יש לי עוד כמה שאלות, אבל זה בינתיים.
תודה מראש.

אם המטרה היא לחסוך הוצאה, אזי הכיוון שלך לחיסכון שגוי לטעמי.
אם המטרה היא הגדלת ההכנסות את צריכה לקחת בחשבון שמדובר במקצוע תובעני, ולא משהו שאפשר לעשות על הדרך כמשהו משני לעבודה הראשית שלך.
אפשר לערוך וידאו בלי אינטרנט בכלל, אבל גישה לאינטרנט פותחת בפנייך אפשרויות.
יש מחשבים ניידים שיעמדו במשימה, אבל הם עולים הון ולא מוצדקים משום בחינה, שלא לדבר על נוחות העבודה.

אני הייתי מציע לך לשקול שותפות עסקית עם עורכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2328561:
אם המטרה היא לחסוך הוצאה, אזי הכיוון שלך לחיסכון שגוי לטעמי.
אם המטרה היא הגדלת ההכנסות את צריכה לקחת בחשבון שמדובר במקצוע תובעני, ולא משהו שאפשר לעשות על הדרך כמשהו משני לעבודה הראשית שלך.
אפשר לערוך וידאו בלי אינטרנט בכלל, אבל גישה לאינטרנט פותחת בפנייך אפשרויות.
יש מחשבים ניידים שיעמדו במשימה, אבל הם עולים הון ולא מוצדקים משום בחינה, שלא לדבר על נוחות העבודה.

אני הייתי מציע לך לשקול שותפות עסקית עם עורכת.

----כל מילה!

• הוסף לסימניות
בתור כותבת ולא עורכת וידאו (רק עורכת מצגות בווגאס לצרכים משפחתיים בשביל הכיף) אני מהנהנת על כל מילה שענו לך שם למעלה.
האנרגיה שבכתיבה+האנרגיה והזמן, הזמן, הזמן בעריכת וידאו עלול לחסל אותך או את התכנית שתעבדי עליה. לא משנה הסדר.

• הוסף לסימניות
כל מילה שנאמרה
וידיאו הוא מקצוע של שעות ימים ולילות .....

• הוסף לסימניות
כל מה שכתובבב נכווןןן
ואני בכלל לא ממליצה על המחשב נייד כי מאד מהר תתיאשי הוא לא נוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה