דרוש מידע האם אפשר לעשות דרכון בפעם הראשונה בשדה התעופה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולן על המידע!!!!!!!!!!
עזרתן לי מאוד!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עושים במשרד הפנים או שדה התעופה?
אבל אחת כתבה לי באישי שלא בכל סניף יש אפשרות לעשות את זה-לכן שאלתי.....
איך אני יכולה לדעת אם בסניף בירושלים אפשר לעשות?
או שצריך לעשות את זה בשדה התעופה?
במשרד הפנים בשדה מאוד יקר!
בסניפים הגדולים יש את השרות הנ"ל בעצם מגישים בקשה רגילה לדרכון ביומטרי ואומרים לפקידה שיש היום טיסה והיא תכין דרכון זמני עם תוקף לשנה במקום.
הכי חשוב שתבוא מיד על הבוקר ותציד את הכרטיס טיסה. ממליצה לגשת ישר למנהל הסניף ולהסביר את הבעיה.
ואפשר לוודא במוקד מחר בבוקר אם בסניף בירושלים יש את השרות הנ"ל לדעתי כן הוא סניף גדול.

• הוסף לסימניות
משרד הפנים לא מנפיקים במקום - הם שולחים בדואר רשום תוך 3 שבועות. במקום זה רק בנתב"ג.
בהחלט יש סניפים שמנפיקים במקום דרכון זמני בנוסף להזמנת ביומטרי.
אני הייתי צריכה דרכון לתינוק תוך יום כי היה צריך גם ויזה ולהספיק טטיסה תוך שבוע.
הנפיקו במקום.
ובמקביל היה צריך להגיש בקשה לביומטרי. ולשלם גם לביומטרי וגם לזמני.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש סניפים שמנפיקים במקום דרכון זמני בנוסף להזמנת ביומטרי.
אני הייתי צריכה דרכון לתינוק תוך יום כי היה צריך גם ויזה ולהספיק טטיסה תוך שבוע.
הנפיקו במקום.
ובמקביל היה צריך להגיש בקשה לביומטרי. ולשלם גם לביומטרי וגם לזמני.
לא ידעתי. אבל מוזר מה שאת אומרת - לתינוקות וילדים הם בכלל לא מנפיקים ביומטרי. הייתי עכשיו עם שני ילדים והנפיקו להם רגיל.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי. אבל מוזר מה שאת אומרת - לתינוקות וילדים הם בכלל לא מנפיקים ביומטרי. הייתי עכשיו עם שני ילדים והנפיקו להם רגיל.
יש לו ביומטרי בטוח. ובגלל שהייתי צריכה את הדרכון בדחיפות הכינו במקום דרכון רגיל. והגשתי בקשה לביומטרי.

• הוסף לסימניות
יש לו ביומטרי בטוח. ובגלל שהייתי צריכה את הדרכון בדחיפות הכינו במקום דרכון רגיל. והגשתי בקשה לביומטרי.
אוקיי, הבנתי באמצעות גוגל מה ההבדל.
לקטנים הם לא לוקחים טביעת אצבע, אבל הדרכון עדיין נקרא ביומטרי.
ויש גם זמני לשנה.

• הוסף לסימניות
אני גם הזמנתי זמני הלכתי לסניף בב" בלי תור ישר ניגשתי למנהל וקיבלתי אישור ואז הנפקתי גם ביומטרי וגם זמני רק צריך להגיע עם תמונת פספורט לזמני,
וזה עולה בסביבות 450 ש"ח חוץ מהביומטרי
בשדה אפשרי גם שם עולה 1200 ש"ח
ודרך אגב בטלפון הם אומרים שבסניפים לא עושים זמני רק בסניפים מיוחדים והם מיד מפנים לעשות בשדה בעלות הגבוהה אבל זה ממש לא נכון צריך רק לקבל אישור מהמנהל בסניף

• הוסף לסימניות
אני חושב שההבדל הוא שבשדה מנפיקים דרכון אמיתי שתקף ל-5/10 שנים, ובסניפים מנפיקים תעודת מעבר שתקפה לשנה בלבד.

אבל אל תסמכו עליי.

• הוסף לסימניות
אני חושב שההבדל הוא שבשדה מנפיקים דרכון אמיתי שתקף ל-5/10 שנים, ובסניפים מנפיקים תעודת מעבר שתקפה לשנה בלבד.

אבל אל תסמכו עליי.
במקביל לזמני מנפיקים גם רגיל

• הוסף לסימניות
בתשלום נפרד? ובשדה הכל כלול ב-1200 ש"ח? זה ההבדל?
מאז שעשו את הביומטרי לא מנפיקים אותו במקום אלא עושים זמני ומנפיקים ביומטרי רק במפעל.
1200 ש"ח לדרכון זה המון המון כסף. בחורף עולה 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
חברתי ביקשה למסור לכן אלפי תודות!!!
היא ב"ה הצליחה לעשות בשדה התעופה דרכון תוך 21 דקות והכל ב"ה מסודר!
ושוב- תודה רבה רבה!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מעודכן מעכשיו? באתר של רשות האוכלוסין כתוב שמנפקים רק ברשית מקרי חירום, יש מי שעשה עכשיו ממש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה