בלוח מודעותבלי תשלום?
אם כן איפה?
תודה!
אני ממלאה פרטים ולמרות זאת הוא רוצה תשלום למרות שאני פרמיוםבלוח מודעות
את יכולה לפרסם בלי תשלום
ורק אנשים עם פרמיום יוכלו לפנות אלייך
או את יכולה לשלם סכום חד''פ של 15 ש''ח ויראו במודעה את הפרטי התקשרות אלייך.
אני ממלאה פרטים ולמרות זאת הוא רוצה תשלום למרות שאני פרמיום
אם אני רוצה לפרסם פרטי התקשרות?
ניתן לבחור בפרסום מודעה בתשלום של 15 ש"ח, ולפרסם בה פרטי התקשרות. כמה שקלים למודעת לוח עם חשיפה לאלפי המשתמשים.
סוגי המודעות בתשלום
ניתן לפרסם מודעת לוח בתשלום סמלי של 15 ש"ח בלבד.
ישנם 2 סוגי מודעות בתשלום:
- מודעה מודגשת.
המודעה תקבל חשיפה מרובה יותר, ותהיה מודגשת ובלוטת לציבור הגולשים. למשך שבועיים.
- מודעה עם פרטי התקשרות.
מודעה רגילה למשך חודש, עם אישור לפרסם פרטי התקשרות בגוף המודעה, כך כלל המשתמשים והגולשים באתר יוכלו ליצור עמכם קשר, גם משתמשים שאין להם הודעות פרטיות באתר.
מענייןאני ממלאה פרטים ולמרות זאת הוא רוצה תשלום למרות שאני פרמיום
באיזה תחום?בלי תשלום?
אם כן איפה?
תודה!
לדוגמא לפרסם משו יד שניה שאני רוצה למכורבאיזה תחום?
צריך לבחור חבילת פרסום.לדוגמא לפרסם משו יד שניה שאני רוצה למכור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים