- הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת אם מישהי כאן צפתה בנו בהופעהמישהי כאן הייתה בכנס של אם הדרך לאחרונה בבית וגן?
ומה היתה התחושה שלה
מעניין אותי לדעת אם מישהי כאן צפתה בנו בהופעהמישהי כאן הייתה בכנס של אם הדרך לאחרונה בבית וגן?
תוכלו לפרט איך ביקשתם וממי קבלתם?
איך ההתרשמות באופן כללי?
בקשה שלך מרופא נשים להפניה לאשפוז בית.מה צריך לקרות כדי שיחליטו על אשפוז ולא על עירוי חד פעמי?
תסבירי להם.איך יכולה אישה בהיפראמזיס להיות פעילה בטיפול?
נשמע לי מדומיין...
אני לא מצליחה לדבר יותר מכמה מילים
ואני מאלו שכמעט לא מקיאות בתקופה הזאת.
היפראמזיס מסוג שונה....
מדובר כמובן על *לפני* ההריון.איך יכולה אישה בהיפראמזיס להיות פעילה בטיפול?
נשמע לי מדומיין...
אני לא מצליחה לדבר יותר מכמה מילים
ואני מאלו שכמעט לא מקיאות בתקופה הזאת.
היפראמזיס מסוג שונה....
סורי,מדובר כמובן על *לפני* ההריון.
מי שיש לה היפראמזיס אמורה להיערך מראש.
זו הפתעה רק בפעם הראשונה. אח’’כ כבר יודעים ומתכוננים בכל המישורים.
כשהילד הקודם בן כמה חודשים, אפשר וצריך ללכת לטיפול פסיכותרפי ולטפל בחוויה הקשה. בין אם הילד הבא יהיה בעוד שנה, ובין אם יהיה בעוד שלוש שנים.סורי,
לא הבנתי למה
גם נשים עם היפראמזיס זה יכול להגיע בהפתעה, במידה שהן בוחרות בכך....
אי אפשר כל החיים להיות בכוננות
(כמובן בלי לפרט כי אנחנו בפורום ציבורי)
אם יש לך המלצות על מישהי טובה, אשמח לקבל באישי.כשהילד הקודם בן כמה חודשים, אפשר וצריך ללכת לטיפול פסיכותרפי ולטפל בחוויה הקשה. בין אם הילד הבא יהיה בעוד שנה, ובין אם יהיה בעוד שלוש שנים.
אני לא מומחית לבעלות מקצוע בתחומי הטיפול...
הלוואי שזה יצא לפועל! כשהדברים יהיו בשלים מספיק.אולי אשב יום אחד עם החבר'ה של אם הדרך ונעלה את הדברים על הכתב בצורה זהירה ונעימה.
אז מה הפואנטה לא לקחת בונג'סטה ולסבול כל כך? בפרט שזה כדור בדרגת בטיחות הכי גבוההמה זה 'לא יצטרכו בונג'סטה'?
הייתי צריכה. הקאתי כל מה שאפשר עד הקאת דם.
כל דבר עשה לי בחילה, כולל מים ואוויר.
אבל בחרתי לא לקחת, ולהתמודד בדרכים אחרות.
רואה עכשיו שזה מדי מורכב בשביל להיכתב בפורום ציבורי, וגם עוד לא מספיק מסודר לי בשביל להציע את זה כדרך לציבור.
אולי אשב יום אחד עם החבר'ה של אם הדרך ונעלה את הדברים על הכתב בצורה זהירה ונעימה.
0722722311האם למישהו יש את המס' של "אם הדרך"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים