עזרה האם אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בעבודה בשירות של myfax אחרי שניסיתי את כל החינמיים ללא הצלחה
בשביל משהו חד פעמי שווה לחפש חינם
לשימוש קבוע ממליץ בחום על השירות myfax
קל לנוח, וגם לא יקר

אגב, אין לי אחוזים...

• הוסף לסימניות
זה כותב אפשרות של משלוח מהפקס למייל,
אני צריכה ההפך.

שלב 1. את בוחרת קובץ מהמחשב.

שלב 2. את רושמת לאיזה מס' פקס את רוצה לשלוח.

שלב 3. את רושמת את המייל שלך (כדי לקבל סטטוס שליחה).

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
שלום, Faxx.us הפסיק לעבוד מזמן (כל הזמן הודעות תקלה על הפקסים שנשלחים)

עברתי לרינגלס שזה בעצם פריפקס החדש https://ringless.co.il/auth/index

הם נותנים בחינם 10 ש"ח בהתחלה וכל פקס עולה משהו כמו 10 אג', זה היה נחמד למשך תקופה
הבעיה שפתאום התברר לי שהפקסים מגיעים לנמענים מאוד מטושטשים

קיצור מה עושים? בחיפוש מהיר מצאתי רק מי פקס. הבעיה שהמחירים נראים לי מוגזמים. פקס לא צריך לעלות 30 אג' (בחבילה סולידית), למה מי מת. ואם קונים חבילה גדולה - אז תוך שנה התוקף שלה פג...
מכירים תחליף? שיהיה בתשלום, אבל סביר.
טנקס

• הוסף לסימניות
אצלי, כשתקנתי את המדפסת התקנתי גם את הפקס בדרייברים של המדפסת וכך כשאני עושה הדפסה אני בוחרת במקום המדפסת במדפסת פקס ואז מזינה מספר פקס ושולח מהמדפסת.

• הוסף לסימניות
ברתי לרינגלס שזה בעצם פריפקס החדש https://ringless.co.il/auth/index

הם נותנים בחינם 10 ש"ח בהתחלה וכל פקס עולה משהו כמו 10 אג', זה היה נחמד למשך תקופה
הבעיה שפתאום התברר לי שהפקסים מגיעים לנמענים מאוד מטושטשים
אולי הבעיה בקבצים שאתה שולח?
אני שולחת קובץ PDF כמעט כל יום דרך FREEFAX החינמי עם הזמנה למסעדה והאוכל מגיע בדיוק כמו שהזמנתי.

• הוסף לסימניות
אצלי, כשתקנתי את המדפסת התקנתי גם את הפקס בדרייברים של המדפסת וכך כשאני עושה הדפסה אני בוחרת במקום המדפסת במדפסת פקס ואז מזינה מספר פקס ושולח מהמדפסת.
תודה. בשביל זה צריך קו טלפון.

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה בקבצים שאתה שולח?
אני שולחת קובץ PDF כמעט כל יום דרך FREEFAX החינמי עם הזמנה למסעדה והאוכל מגיע בדיוק כמו שהזמנתי.
קבצים של PDF מוורד. מה יכול להיות.

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר והכוונה לגבי שליחת פקס לחול דרך המחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה