עזרה האם אפשר לשלוח תמונה במייל שתימחק לאחר שרואים אותה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
עשיתי את ההודעה במצב סודי
אבל כשמשהו מקבל את ההודעה כתוב לו מתי פג התוקף
האם יש משהו שלא כתוב שם?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח למשהי הודעה ובלי שהיא תדע ימחק לה ההודעה
אבל כשעושים את ההודעה במצב סודי זה נכתב לה שבתאריך... זה ימחק
האם יש אפשרות אחרת?
לא, איך שידוע לי...
אין אפשרות בכלל להוריד?
או שהתוקף של ההורדה פג בעוד שבוע?
א"א בכלל להוריד.

• הוסף לסימניות
המייל עצמו לא מופיע. נמחק לחלוטין
אבל אם עושים צילום מסך וזה אפשרי בכל מצב או שיוכלו לצלם את עמוד המייל במצלמה חיצונית ואז לא יועיל כלום!

מסקנה: אם זה משהו אישי שלא הייתם רוצים שיהיה אצל מישהו יותר מרגע/שעה/יום, אל תשלחו. תנסו להעביר ידנית.
למשל הסיבה שלי למחוק זה כשאני שולחת תמוה לצורך שידוך ואני לא רוצה שהיא תישאר אצל מי שאני שולחת אותה
לעולם אל תשלחי תמונה שלך בדרך כזו ובכלל..!! חוץ מהבעיה המוסרית ואולי אף ההלכתית לא כדאי מכמה וכמה סיבות. ידועות - ושאינם...

• הוסף לסימניות
איך לא כתבו- לשתף קישור לתמונה בדרייב, ולמחוק מהדרייב כשרוצים.
לעשות הגבלת גישה שלא יוכלו להעביר את התמונה הלאה.
לא פותר את ענין הצילום מסך,
אבל לכאורה אנשים לא ימהרו לעשות צילום מסך, כי למה שיחשדו שהתמונה תימחק?!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות למחוק הודעה במייל שכבר שלחתי למישהו והתחרטתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה