כללי האם אפשר לשלוט על מיקום קו של מסגרת

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור מסגרת טקסט ברקע צבע שחור עם קו לבן סביב התיבה.
האם אפשר להגדיר כניסה של הקו?
אני מעונין שהקו ייכנס מעט פנימה כך שהקו הלבן יהיה בתוך הרקע השחור.
כמובן שאפשר ב2 תיבות טקסט, אני מנסה לחפש כשזה בהגדרות הקו על תיבה אחת.
מקוה שהסברתי את עצמי טוב.

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה?

חוץ מזה, תוכל להעלות צלומסך? אני רוצה להיות בטוחה שאוכל לעזור בעניין, ונראה לי שיש לי כיוון.

• הוסף לסימניות
מה שאתה רוצה ניתן לעשות באילוסטרטור.
יש אפשרות לתת קו על קו ולכ קו להגדיר הגדרות שונות כמו צבע, עובי, מיקום וכו'.

הוספת הקו נעשית בחלון מרכיבי העיצוב: apearance

• הוסף לסימניות
אם באילוסטרייטור עסקינן, יש אפשרות גם באפקטים, offset path (כתבתי נכון?), מגדירים לו ערך שלילי, והצורה מתקטנת פנימה.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד.
השאלה אם הוא רצה להקטין את הצורה או רק לשנות הגדרת מיקום הקו שזה גם יתן לו מסגרת שחורה ובתוכה לבנה.

נחכה לתשובתו.

• הוסף לסימניות
דרך שניה באילוס
לאחרי שמכפילים את המסגרת בחלון ה apearance אפשר לתת אפקט Transform ולהתאים את ה Stroke כמה שצריכים

• הוסף לסימניות
באנדזיין קראתי איפה שהוא איזה טריק
אתה יוצר Stroke חדש, סוג Stripe משאיר חלק העליון 50% שחור והשאר לבן, מאשר.
אח"כ אתה צובע את ה Gap color שלו בחלון ה Stroke בלבן או איזה צבע שאתה רוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה