דרוש מידע האם אפשר לתבוע מישהו ששלח לי מייל ואני לא מכירה אותו?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה האפשרויות של תביעה

• הוסף לסימניות
תבדקי הלכתית אם מותר לך
כי זה לא פשוט בכלל
לא שזה "לא פשוט בכלל", אלא פשוט וברור שאסור. ובנוסף, הכסף שיגיע מהתביעה הוא גזל גמור, כיון שעפ"י ההלכה אין איסור כזה, וגם אין שום הלכה שמחייבת את השולח בתשלום כל שהוא.

לתשומת לב @boker tov

• הוסף לסימניות
לא שזה "לא פשוט בכלל", אלא פשוט וברור שאסור. ובנוסף, הכסף שיגיע מהתביעה הוא גזל גמור, כיון שעפ"י ההלכה אין איסור כזה, וגם אין שום הלכה שמחייבת את השולח בתשלום כל שהוא.

לתשומת לב @boker tov
אני לא רוצה לתבוע
אי לא רוצה שיתבעו אותי :D :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מה שכן יש בעיה רצינית לשלוח מייל שווקי (או לא) לכמות של כתובות מייל ללא עותק נסתר. הרבה מתבלבלים שולחים גלוי וזה בעיתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
מותר לשלוח יותר מפעם אחת , בתנאי שיש אפשרות הסרה מרשימת התפוצה

• תודה
Reactions: SSR
  • הוסף לסימניות
מה שכן יש בעיה רצינית לשלוח מייל שווקי (או לא) לכמות של כתובות מייל ללא עותק נסתר. הרבה מתבלבלים שולחים גלוי וזה בעייתי לגמרי.
הוו הוו הוו, כמה שזה מציק ומעיק...

• הוסף לסימניות
מאיפה כ"כ ברור לכם??
אני חושב שמאז שזה החוק אז כל שולח מסכים מראש שזה מה שיקרה והוא מוכן לשלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה