דרוש מידע האם אפשר לתקן פלאפון נוקיה 208

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהו שאין אפשרות לתקן נוקיה 208 שנהרס לו מקום חיבור ההטענה,
האם יש למישהו ניסיון חיובי יותר? או שיש דעה ברורה בנושא
זה מכשיר די יקר :(

• הוסף לסימניות
יש,
זה עולה באיזור ה80 שקל בד"כ (יכול להגיע גם למאה,).
כמובן שכמו כל מכשיר יכול להיות שהלך כל הלוח בפנים ואז זה כבר סיפור אחר...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ברור שאפשר
אני כבר תיקנתי את זה פעמיים

• הוסף לסימניות
דווקא אם תקנת כבר פעמיים זה לא מעודד,
אבל לא נורא;)
זה באמת לא מעודד
אבל כזה נשבר לי פעם שניה רציתי לקנות חדש
וגיליתי שכזה פלאפון טוב מבחינת קליטה, שמיעה וכו' אין היום
ולכן אני חושבת שעדיף לתקן מאשר לקנות חדש

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך,
יחסית פלאפון טוב (שוב, יחסית למבחר המצומצם שלנו :( )
חוץ מהאיטיות והמחיר, הכל טוב בו יותר מהכשרים האחרים

• הוסף לסימניות
ראיתי לפני כשבוע פרסומת של חנות בהרב קוק 16 ב"ב ב-60 ש"ח

• הוסף לסימניות
החלפתי כבר 5 פעמים את הראש של ההטענה של ה208
יש מטענים זולים מסויימים שהורסים להם את הראש,
העצה היא לבדוק שהמטען נכנס בקלות יחסית ,ולהשתמש אם אותו מטען ולאותו פלאפון תמיד ולא להעבירו למכישירים נוספים גם מאותו דגם .
ומאז יש לי שנה ללא תקלות .

• הוסף לסימניות
יש חנות במאה שערים שבה אפשר לתקן עולה שם 70 שח

• הוסף לסימניות
יש מטענים זולים מסויימים שהורסים להם את הראש,
לדעתי הדבר שיותר הורס זה שכשמטעינים משאירים את המכשיר תלוי באויר ולא מונח על משהו,
זה פשוט נותן משקל עודף על השקע טעינה ותולש אותו לאט לאט / מהר מהר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה