מידע שימושי האם אפשר עדיין לעשות בדיקות סרולוגיות?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
איך הבנת את זה ממה שכתבתי?

בכל אופן אם תצאי בלי נוגדנים, מה תעשי אז?
חשבתי עליך הרבה.
אני באמת לאידעת מה אעשה בעלי לא בקטע של חיסונים :( מצדו שאניעאזוב תעבודה על בסיס כזה תנאי ...
כתבת שרק עד הראשון לעשירי העשירי עוד שניה אז אקבל תו ירוק לכמה שבועות בודדים?

• עצוב
Reactions: mum
  • הוסף לסימניות
נ
אני באמת לאידעת מה אעשה בעלי לא בקטע של חיסונים :( מצדו שאניעאזוב תעבודה על בסיס כזה תנאי ...
כתבת שרק עד הראשון לעשירי העשירי עוד שניה אז אקבל תו ירוק לכמה שבועות בודדים?
נראה לי שכדאי לך לחכות ולראות, זה מסוג הדברים שיכולים להשתנות ברגע האחרון, מקווה שבשילך.

• הוסף לסימניות
מתעדכן ב01.10
אנשים שלא קיבלו מנה שלישית קיבלו הודעות שתוקף התו הירוק שלהם התקצר ויפוג ב01.10.
אני קיבלתי הודעה כזאת.

זהו.
אז בעלי שיצא עם סרולוגי גבוה לא קיבל הודעה שכזאת.

לכן יש סיכוי לשינוי ועדיין לא מעדכנים

אז סתם שלמתי על סורולוגי? :mad:

לכן כתבתי שאולי כדאי להמתין לראות.

אבל גם אנחנו מתלבטים עדיין. אם לא יהיה תו ירוק ילך להתחסן כבר בימים הקרובים.

ובקשר לבעלך שנגד- בהחלט מבינה.
אך אם היה מכיר אדם אחד צעיר ללא מחלות רקע במצב קריטי היה חושב אחרת...

אני עברתי פעמים קורונה וממש מרגישה בהבדל קורונה לפני חיסון וקורונה לאחר חיסון
בשניהם הייתי עם תסמינים רציניים...

• הוסף לסימניות
האם יש עדיין בדיקות סרולוגיות , מטעם עיריית ב"ב ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה