התייעצות האם אקסלנס טרייד מבטלים את האזור האישי באתר?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
יש לנו חשבון השקעות באקסלנס ועכשיו קיבלנו מייל מהפניקס שהם משיקים אפליקציה חדשה, בסוף ההודעה מופיע שבעתיד הקרוב לא יתאפשר יותר לגשת דרך האתר, אלא אך ורק דרך האפליקציה.
נשמע הגיוני?
מה עושים כל החרדים מעכשיו?
חייבים סמארטפון ואפליקציה?
אני משערת שאין הכוונה לאתר אקסלנס - אלא רק לדוחות של הפניקס, אבל כמה זה משמעותי?
מצו"ב צילום מסך
1756805907901.png

• הוסף לסימניות
אני משערת שאין הכוונה לאתר אקסלנס - אלא רק לדוחות של הפניקס, אבל כמה זה משמעותי?
למה ההשערה אם כתוב במפורש
האפליקציה שמאפשרת לך לנהל את חשבון המסחר שלך בצורה טובה יותר ונוחה יותר.
שימו לב, בקרוב הגישה לאיזור האישי תהיה אך ורק באפליקציה, אז כדאי להוריד כבר עכשיו.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לארגן הצפה מעכשיו לשרות לקוחות למנוע את המהלך.

זה לשון המייל:
שימו לב, בקרוב הגישה לאיזור האישי תהיה אך ורק באפליקציה, אז כדאי להוריד כבר עכשיו.

• הוסף לסימניות
לכא' הכוונה לאיזור האישי באקסלנס.
זה רלוונטי לדוחו"ת, ורלוונטי להמרת מט"ח!
(אולי יש כבר המרת מטח ישירות בטרייד? בספארק לא היה)

• הוסף לסימניות
השארתי להם שאלה
זה תשובתם:

שלום רב,

נרצה להבהיר כי האזור האישי שלך פעיל וימשיך לפעול כרגיל גם בתקופה הקרובה.
מתנצלים אם הנוסח בהודעה הקודמת יצר בלבול - אין כל שינוי בשירות (:

בברכה,
אקסלנס טרייד

• הוסף לסימניות
שלום רב,

נרצה להבהיר כי האזור האישי שלך פעיל וימשיך לפעול כרגיל גם בתקופה הקרובה.
מתנצלים אם הנוסח בהודעה הקודמת יצר בלבול - אין כל שינוי בשירות (:
הנוסח לא יצר בלבול, הוא היה ממש חד משמעי. אבל אולי הם החליטו לחשב מסלול מחדש...

• הוסף לסימניות
לכא' הכוונה לאיזור האישי באקסלנס.
זה רלוונטי לדוחו"ת, ורלוונטי להמרת מט"ח!
(אולי יש כבר המרת מטח ישירות בטרייד? בספארק לא היה)
המרת מטח ישירות בטרייד היא לא בהכרח המרה לצורך אחזקת הכסף בחשבון, אלא קניית מטח כהשקעה.
היה לי פעם סיפור עם זה במיטב. הייתי צריכה להמיר חזרה, למשוך את הכסף ולהמיר בחוץ. ההמרה הפנימית נחשבה כקניית מטח. משהו כזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה ששלחו לי היום:

בהמשך לעדכון שנשלח אליך בנושא מעבר האזור האישי לאפליקציה,

אנו מודעים לכך שאין באפשרותך להשתמש באפליקציה כעת ופועלים למציאת פתרון מתאים עבורך.

בשלב זה השירות באזור האישי ממשיך לפעול כרגיל.

בברכה,

אקסלנס טרייד

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום:
1757500207229.png

1. אין לי מושג האם הכוונה שיש להם תקלה, או שהם זיהו שלא נכנסתי לאפליקציה (יש לי אותה על אימולטור, אבל לא נכנסתי כבר תקופה).
2. לא קיבלתי מהם את המייל הקודם שמדבר בכלל על המעבר לאיזור אישי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה