האם אקספלורר 8 משתנה ממחשב למחשב?

• הוסף לסימניות
בניתי אתר ב HTML, לאורך הבניה בדקתי כל הזמן במוזילה ובאקספלורר 8 - היה מצוין.
שלחתי ללקוח את הקבצים והוא טוען שיש שיבושים רבים באקספלורר 8 (בכרום ובמוזילה טוב גם אצלו).
האם יתכן כזה דבר? אם כן איך לסדר זאת, הרי במחשב שלי זה נראה מעולה?

• הוסף לסימניות
קודם כל, צריך לבדוק מה הרזולוציה אצלו.
דבר שני, גם לי יש לקוח בעבודה, חצי עיוור, שהגדלתי לו את הפונטים אבל הוא טוען שהם לא גדלו.
הטרחתי את עצמי כמה קומות להגיע למחשב שלו, והתברר שמישהו קבע שם גדלים קבועים של גופנים...

• הוסף לסימניות
יש גירסאות שונות של האקספלורר
לי יש אתר שעובד מצוין באקספלורר שמונה, אבל יש כאלה שיש להם אקספלורר 8 שYNET הלבישו עליו כמה תוספות ובזה יש בעיות תאימות נוראות
אולי זו הבעיה אצלו

• הוסף לסימניות
לי יש אתר שעובד מצוין באקספלורר שמונה, אבל יש כאלה שיש להם אקספלורר 8 שYNET הלבישו עליו כמה תוספות ובזה יש בעיות תאימות נוראות
אולי זו הבעיה אצלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smargaliot;506749:
אולי זו הבעיה אצלו

:) תגיד, כמה אתה משלם לפרוג כדי שכל הודעה שלך תופיע פעמיים?

• הוסף לסימניות
היה ממולץ לנסות לפתוח במחשב שלישי ,שיש לו אקספלואואר בגירסא של 8 כי אני נתקלתי בהמון שינויים באתרים

ולכן לבדוק אם זה משהו קבוע במחשב שלו או מחולק לפי המחשב שלך

• הוסף לסימניות
תשלום פר קליק PPC:)

סתם, מדובר פה בבעיה של כרום עם פרוג... כל תגובה מהירה הוא מציג פעמיים משום מה.
מישהו פה מוכן לסדר את הנושא בין גוגל לפרוג?

נכתב ע"י אביגרפי;506755:
:) תגיד, כמה אתה משלם לפרוג כדי שכל הודעה שלך תופיע פעמיים?

• הוסף לסימניות
הלקוח ניסה ב - 5 מחשבים שונים (?) ובהכל התצוגה לא היתה תקינה.
מה אני אמורה לעשות? גם אם אני רוצה לשנות, איך אוכל?

• הוסף לסימניות
קודם כל תמיד תמיד תבדקי דרך אתרים שמביאים לך את תמונת האתר כפי שהיא בדפדפנים שונים
לגבי אקספלורר, תשתמשי ב IETESTER

• הוסף לסימניות
תודה, אני בדיוק בדרך לבדוק עכשיו.
האם יש צורך לבדוק בשלב הבניה ממש?

• הוסף לסימניות
מעניין לבדוק את מה שנאמר על האינטראקציה בין גוגל לפרוג
אני גולש כרגע מכרום,
זה מופיע פעמיים?

• הוסף לסימניות
לא מופי פעמיים...
smargaliot, תבדוק שהקליק בעכבר תקין..
כנאה שהוא תפוס וכל קליק נלחץ פעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה