האם אתה רובוט?

• הוסף לסימניות
הי,
מישהו יודע אם יש דרך להיפטר מהדבר הזה?
כל פעם שאני מסיימת הוא מעביר אותי לעוד עמוד.
בפעם האחרונה שבדקתי, לא הייתי רובוט. אבל אני לא מצליחה לזהות את כל הרכבים/תמרורים/מדחנים.
1754913532355.png

• הוסף לסימניות
הלוואי שיהיה פתרון שיאפשר לדלג על הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של @שפרה ר.
מה התוסף הזה עושה?
שמתי לב שהתמונות המפוקסלות מופיעות בעיקר באתרים של קופ"ח או בנקים. מה שאומר שזה בהחלט בשביל האבטחה.
אין לי מושג איך זה מאבטח, אבל אני לא רוצה לותר על האבטחה הזו.

• הוסף לסימניות
לפעמים כשמדי מתחרבשים באימותים. (בעיקר כשחלק מהתמונות נחסמות בסינון:rolleyes:)
הכי קל-לשנות לאימות שמע. בתחתית התמונה.
בד"כ עוזר לצאת מהלופ.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של @שפרה ר.
מה התוסף הזה עושה?
שמתי לב שהתמונות המפוקסלות מופיעות בעיקר באתרים של קופ"ח או בנקים. מה שאומר שזה בהחלט בשביל האבטחה.
אין לי מושג איך זה מאבטח, אבל אני לא רוצה לותר על האבטחה הזו.
זה לא בשביל האבטחה אלא בשביל שלא יעשו רובוט שיכנס לאתרים אלו אלפי פעמים ויקריסו את האתר

• הוסף לסימניות
לי יש את התוסף הזה
‪NopeCHA: CAPTCHA Solver‬
הוא פצצה לא מבקש ממני בכלל אימותים כבר הרבה זמן
אגב כל החירבושים וההסתרות הרבה פעמים זה נטפרי או החסימה ולא המקור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה