התייעצות האם אתם מעדיפים משחקים עם ערך?

• הוסף לסימניות
כשאתם קונים משחקים לילדים
האם אתם קונים לילדים משחקים עם תוכן רגשי או ערכי או מעדיפים חווייתיים וכיפיים בלבד?
והאם במשחקים ערכיים יותר אתם מרגישים שזה עוזר/משפיע על הילד?

ואם אתם מעדיפים ערכי עד כמה החוויה במשחק חשובה? למשל קלפי שיח שיוצרים אינטרקציה ודיבור עם הילד או משחק ממש?
תודה לעונים, חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
לא
רוצה שיהיה חוויה כיפית משפחתית
לא טיפול.
גם משחק הזיכרון או טאקי מקנה מיומנויות, ואם כיף להם באינטראקציה עם ההורים זה גם מקנה בריאות נפשית ורגשית.

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה משחקים שהילדים אוהבים
לפעמים מרוב שהמשחק טיפולי ומדבר להורים, הוא לא מושך את הילדים
אז מה הועלנו בכך?
משחק שמהנה לרוב גם מקנה לילדים אי אילו כישורים או מיומנויות מסוימות.

• הוסף לסימניות
וואי, מעניין
מה הכוונה משחק ערכי?
אני מרגישה ממש לא בסדר עכשיו :)
אף פעם לא חשבתי על משחקי ילדים כשקניתי בעיניים "ערכיות"
פשוט חפשתי את המשחק הכי מומלץ וחוויתי.

• הוסף לסימניות
וואי, מעניין
מה הכוונה משחק ערכי?
אני מרגישה ממש לא בסדר עכשיו :)
אף פעם לא חשבתי על משחקי ילדים כשקניתי בעיניים "ערכיות"
פשוט חפשתי את המשחק הכי מומלץ וחוויתי.
את לא צריכה להרגיש לא בסדר, גם אני הייתי ככה כי אנחנו חושבות מה יעשה הכי טוב לילדים וממה הם יהנו.
בעקבות שיח עם מישהי עלתה לי השאלה הזאת ועניין אותי מה דעת הקהל בנושא,
לא עולה לי רעיון למשחק ספציפי אבל מאמינה שיש 0ואם יש משהו שמכר משחק כזה וממליץ אשמח לשמוע)

• הוסף לסימניות
כן הייתי מחפשת משחקים שיכניסו מושגים
לדוגמא מילים חדשות באידיש או בעלי מקצוע שונים+כלי עבודתם וכו

• הוסף לסימניות
בכל משחק יכול להיות ערך
גם במשחק קלפים הכי פשוט- לומדים לשחק משחק הוגן, להפסיד בכבוד ומיומנויות של חשיבה, זריזות ידיים, מספרים, צבעים וכו'
לגבי משחקים טיפוליים למיניהם - אני אישית לא מתחברת

• הוסף לסימניות
את לא צריכה להרגיש לא בסדר, גם אני הייתי ככה כי אנחנו חושבות מה יעשה הכי טוב לילדים וממה הם יהנו.
בעקבות שיח עם מישהי עלתה לי השאלה הזאת ועניין אותי מה דעת הקהל בנושא,
לא עולה לי רעיון למשחק ספציפי אבל מאמינה שיש 0ואם יש משהו שמכר משחק כזה וממליץ אשמח לשמוע)
אופס
זה היה לגמרי בצחוק
לא הובן?
אני לא חושבת שאלו המדדים שצריכים להיות מול העיניים כשרוכשים משחק
כמו שכתבו כאן רבות וטובות לפני -
במשחקים יש הקניית מיומנויות וידע
(נניח לדעת את שמות המדינות בעולם מ"טיסה 501")
וסתם (או לא כל כך סתם) זמן איכות וחוויה עם המשפחה.

• הוסף לסימניות
יש קטגוריה שנקראת משחקים יהודיים שמתקמדת דווקא במשחקים יהודיים ערכיים (יש אפילו אתר שמתמחה רק במשחקים מהסוג הזה) ולדעתי אם המשחק הוא באמת איכותי יש לזה ערך מוסף ויתרון גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה