נכתב ע"י אהל;1840598:לצאת עכשיו לימין משה?
(מבחינה ביטחונית?)
נכתב ע"י צחצח;1841572:אנשים שמעריכים חיים לא מטיילים סתם, זה לא קשור לפחד זה עניין של אחריות עצמית.
נכתב ע"י צחצח;1841572:אנשים שמעריכים חיים לא מטיילים סתם, זה לא קשור לפחד זה עניין של אחריות עצמית.
נכתב ע"י ירושלמית0;1844241:לא כדאי לך...
אתמול רציתי ללכת לעיר עם הרכבת, אמרתי לעצמי- בירושלים נרגע...
ובסוף לא הלכתי ולאחר כמה שעות היה ברכבת פיגוע דקירה...
תשמעי לי- אל תלכי!
מה זה קשור??נכתב ע"י חני H;1847033:אני לא ''שייכת'' לכאן ולכן סליחה על ההתערבות, אבל ממש הצחיקה אותי האמירה. תגידי, לא קרה לך שהיית פעם באיזה מקום ואחרי כמה זמן היתה שם תאונה? או לצד החיובי: אחרי שהיית במקום כלשהו הגיע לשם מישהו שנורא רצית לפגוש ופיספסת?אני באופן אישי "הקדמתי" כמה פיגועים באינתיפאדה הזו, אז בגלל זה אשאר בבית לנצח? על זה אומרים הבני-דודים: כולו מן אללה! ואם הם יודעים את זה אז גם לנו "מותר" להאמין שהכל בהשגחה פרטית ולכל כדור יש כתובת, בלי קשר למה נעשה ואיפה נהיה (כל עוד לא נכנסנו לקסבה בשכם, אבל ירושלים אינה קסבה)...
אני לא ''שייכת'' לכאן ולכן סליחה על ההתערבות, אבל ממש הצחיקה אותי האמירה. תגידי, לא קרה לך שהיית פעם באיזה מקום ואחרי כמה זמן היתה שם תאונה? או לצד החיובי: אחרי שהיית במקום כלשהו הגיע לשם מישהו שנורא רצית לפגוש ופיספסת?אני באופן אישי "הקדמתי" כמה פיגועים באינתיפאדה הזו, אז בגלל זה אשאר בבית לנצח? על זה אומרים הבני-דודים: כולו מן אללה! ואם הם יודעים את זה אז גם לנו "מותר" להאמין שהכל בהשגחה פרטית ולכל כדור יש כתובת, בלי קשר למה נעשה ואיפה נהיה (כל עוד לא נכנסנו לקסבה בשכם, אבל ירושלים אינה קסבה)...
נכתב ע"י אהל;1848654:אז לפי דעתך- אין מקום לפחד??
גם כשהארץ רועדת?
את הולכת עכשיו בסבבה לממילא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים