- הוסף לסימניות
ואם הוא לא נתן?חוקית- על המעסיק לתת לעובד בסיום כל שנה טופס 106
(יחד עם עוד כמה דברים שחוקית עליו לתת ובפועל לא קיבלתי...)
ממי אפשר לדרוש את זה מהרו"ח?
ואם הוא לא נתן?חוקית- על המעסיק לתת לעובד בסיום כל שנה טופס 106
כעיקרון הרו"ח לא יסכים לתת לך, את אמורה לפנות למעביד והוא יפנה לרו"ח בבקשה לתת לך.ואם הוא לא נתן?
(יחד עם עוד כמה דברים שחוקית עליו לתת ובפועל לא קיבלתי...)
ממי אפשר לדרוש את זה מהרו"ח?
לגבי חובות דיווח של המעסיק גם תלושים לא יהוו הוכחה
ממליצה לכל שכיר להתקשר פעם בתקופה לחברת הביטוח ששם מנוהלים כספי הפנסיה ולוודא שהכספים מופרשים כדין
פניתי והוא מסרב לתת.תפני למעסיק. זה לא דורש ממנו כלום חוץ מלשלוח מייל לרו"ח או להרים טלפון. מקווה שלא יעשה לך בעיות.
איך הוא שילם לכם משכורות?פניתי והוא מסרב לתת.
יש לי מה לעשות?
מספיק סריקה. לא חייב מקורסריקה מספיק או שצריך עותק מקורי?
יש אפשרות לאיים עליו בהלשנה למשרד התמ"ת ואז הוא יאכל אותה.פניתי והוא מסרב לתת.
יש לי מה לעשות?
יש אפשרות לאיים עליו בהלשנה למשרד התמ"ת ואז הוא יאכל אותה.
כי הם פשוט יקנסו אותו באלפי שקלים...
(כמובן לא להלשין בפועל ללא היתר מרב...)
אגב, זהו מקום עבודה נוכחי שלך או ישן?
תאמרי לו שאם הוא לא מוציא את פונה לתמ"ת תוך שבוע. במידה והוא יאמר לך שזו בעיה הלכתית. תאמרי לו שזו גם בעיה הלכתית לא לתת את זה ושלא ידאג לעבירות שלך.הבעיה היא שהמעסיק חרדי והוא יודע טוב מאוד שאני לא אלשין עליו.
מקום עבודה ישן. אני לא מספיק פראיירית בשביל להישאר עבוד בכזה מקום.
רוב חוקי העבודה תקפים גם לפי ד"ת, וניתן לתבוע אותו גם בבי"ד.הבעיה היא שהמעסיק חרדי והוא יודע טוב מאוד שאני לא אלשין עליו.
מקום עבודה ישן. אני לא מספיק פראיירית בשביל להישאר לעבוד בכזה מקום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים