עזרה האם אתן מייבשות שמיכת קטיפה במייבש?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך לטפל בשמיכות קטיפה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לשמיכות של התינוקות תוצרת ספרד
אני מכסת בכביסה עדינה וקצרה עם מרכך כביסה- מאד חשוב! ומניחה פרוס לייבוש
נשאר כמו חדש

• הוסף לסימניות
מייבשים 80 אחוז מחוץ למייבש ואז מכניסים לכמה דקות למייבש שהפווה תישאר
גם אני עושה כך , וזה מצוין !
אם תייבשי את הכל במייבש זה קודם כל יקח זמן רב ובעיקר הרבה סיבים "ישאבו" למייבש , וחבל.

• הוסף לסימניות
האם יש לכם על השמיכה סימון לא להשים במייבש?
כי לי יש סימון שלא ניתן ליבש במייבש ובכל אופן ניסיתי כי היה לי ברור ששמיכות קטיפה הכי טוב במייבש וזה נהרס לי.

• הוסף לסימניות
האם יש לכם על השמיכה סימון לא להשים במייבש?
כי לי יש סימון שלא ניתן ליבש במייבש ובכל אופן ניסיתי כי היה לי ברור ששמיכות קטיפה הכי טוב במייבש וזה נהרס לי.
לא לוקחת אחריות,
אבל צריך לשים על חום נמוך ולייבש את הרוב בחוץ ורק את הפיינל במייבש

• הוסף לסימניות
אני לא מייבשת במייבש - לוקח לו יותר זמן להתייבש היטב ולחזור למירקם הקטיפתי.

• הוסף לסימניות
בוודאי. רק ככה חוזר להן המגע הקטיפתי.
גם אני עושה כך , וזה מצוין !
אם תייבשי את הכל במייבש זה קודם כל יקח זמן רב ובעיקר הרבה סיבים "ישאבו" למייבש , וחבל.
מייבשים 80 אחוז מחוץ למייבש ואז מכניסים לכמה דקות למייבש שהפרווה תישאר

האם יש לכם סימון שלא להכניס למייבש? לי יש כזה סימון ובכל אופן לדעתי שמיכת קטיפה הכי טוב לייבש במייבש או לפחות את סוף הייבוש.

• הוסף לסימניות
מייבשים 80 אחוז מחוץ למייבש ואז מכניסים לכמה דקות למייבש שהפרווה תישאר

ככה תכננתי לעשות, בתכלס תמיד שכחתי אותה לייבוש והפרווה התייבשה בקבוצות קבוצות...

מה שכתבתי לעיל, מתכוונת לשמיכות פרווה של תינוקות שלא צריכות יותר מחצי שעה במייבש.
לא ניסיתי שמיכות קטיפה של מבוגרים.

• הוסף לסימניות
שמיכות קטיפה גדולות
אני מייבשת רוב הייבוש בחוץ
וממש את הסוף בשביל התחושה הנעימה של השמיכה אני שמה במייבש.
כנ"ל גם במגבות,כשאין לי עומס כביסות...
כשהן עדיין טיפה לחות אני מעבירה למייבש לייבוש אחרון וריכוך.

• הוסף לסימניות
האם יש לכם סימון שלא להכניס למייבש? לי יש כזה סימון ובכל אופן לדעתי שמיכת קטיפה הכי טוב לייבש במייבש או לפחות את סוף הייבוש.

לא בדקתי את הסימון מרוב שברור לי שכך נכון לעשות...

• הוסף לסימניות
ככה תכננתי לעשות, בתכלס תמיד שכחתי אותה לייבוש והפרווה התייבשה בקבוצות קבוצות...

מה שכתבתי לעיל, מתכוונת לשמיכות פרווה של תינוקות שלא צריכות יותר מחצי שעה במייבש.
לא ניסיתי שמיכות קטיפה של מבוגרים.

גם אחרי ייבוש מוחלט, מכניסים לכמה דקות למייבש והקטיפתיות חוזרת.

• הוסף לסימניות
זו הסיבה שאני מבררת. כי קניתי שמיכות קטיפה ולאחר כמה דקות בודדות במייבש הם נהרסו ומאוד התאכזבתי כי לי זה גם ברור שקטיפה שמים במייבש
השמיכות שקניתי הם מפוליאסטר ויש סימון לא לייבוש במייבש. אשמח לדעת אם גם לכם יש כזה סימון ובכל אופן זה לא נהרס.
יש לי עוד כמה שמיכות חדשות ואני שוקלת אם לייבש או לא
תודה מראש על התגובות

• הוסף לסימניות
פוליאסטר נהרס בחום של המייבש, הכותנה לא.
וזה גם תלוי איזה מייבש יש לך.
במייבש הקודם שלי יכולתי להכניס מגבות וקטיפה, ולא הזיק להם, ובמייבש הנוכחי - הוא זלל לי את כל הסיבים:(:mad:, עד כדי כך שזרקתי כמה מגבות...
וגם מחסל את כל הריח הטוב!! , ודווקא בכביסה הכהה..(אולי קשור לזה שזה קונדנסור?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה