דרוש מידע האם אתן מכבסות עם אריאל ויש לכם קצף מוגבר במכונה ?

• הוסף לסימניות
:eek::eek: אני בהלם.
הרגע גמרתי ביקור טכנאי על מכונת כביסה של בוש בת חודשיים שמעלה קצף בכמות עצומה...
הטכנאי אמר שאני שמה מידי הרבה אבקה, אבל זה לא נכון...
אבקת כביסה אריאל שנקנתה ביש !!!!!!!
לפי כמות התגובות כאן אפשר להתאגד לאיזו תביעה ??:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לדעתי נובע מיחס לא נכון של בגדים מול מים
בפרט במכונות עם תוף גדול וכביסה מועטת
כדאי לנסות להפחית את זרם המים שנכנס למכונה
ז''א לסגור מעט את הברז, אולי יעזור...

• הוסף לסימניות
:eek::eek: אני בהלם.
הרגע גמרתי ביקור טכנאי על מכונת כביסה של בוש בת חודשיים שמעלה קצף בכמות עצומה...
הטכנאי אמר שאני שמה מידי הרבה אבקה, אבל זה לא נכון...
אבקת כביסה אריאל שנקנתה ביש !!!!!!!
לפי כמות התגובות כאן אפשר להתאגד לאיזו תביעה ??:rolleyes:
הסיכוי להוכיח שזה קשור לאבקה/למכונה קלוש
אולי תתבעו את יצרני הבגדים:)

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזו של קצף רב שגולש מהמגירה
בכלל השתמשתי לרוב בג'ל, ובד"כ של סנו מקסימה או של פרסיל .
כך שלא נראה לי שזו הבעיה ...
אולי צריך פשוט לשים רק מעט חומר כביסה ...
(אני עדיין לא מצאתי את הגורם לבעיה , זה קרה גם עם אבקה וגם עם ג'ל , בכביסה עידנה , ובהרתחה וכ'
ומעולם - לא השתמשתי באריאל .....)

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני לא משתמשת באריאל אלא בסנו מקסימה
וזה קרה לי גם בחצי שנה האחרונה הורדתי כמות באבקה וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
יש לי בוש ומשתמשת רק באבקת אריאל צבעוני ואריאל שושן צחור.
ואין לי בעיה של קצף.
פעם אחת נשפך לי הרבה אבקה והמכונה היתה יחסית ריקה אז היה קצף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה