התייעצות האם אתן נותנות מתנה למטפלת במעון בתחילת שנה?

• הוסף לסימניות
מכניסה את הבת לראשונה למעון, אמהות שיש להן ילדים במעון אשמח לדעת אם אתן נותנות מתנה גם בתחילת שנה

• הוסף לסימניות
ראיתי מישהי שאחרי שבוע שלחה ארוחת בוקר מפנקת למטפלות

• הוסף לסימניות
מכניסה את הבת לראשונה למעון, אמהות שיש להן ילדים במעון אשמח לדעת אם אתן נותנות מתנה גם בתחילת שנה
לר"ה נותנים משהו יפה.
ביום הראשון אייסקפה/שוקולד להתחלה מתוקה.
מגוחך לתת מתנה ליום הראשון

• הוסף לסימניות
אני שולחת לר"ה בדרכ
השמחההה בעיניים שווה הכל!!
אני אוהבת לתת בהזדמנות כמו רח וכו

• הוסף לסימניות
לר"ה נותנים משהו יפה.
ביום הראשון אייסקפה/שוקולד להתחלה מתוקה.
מגוחך לתת מתנה ליום הראשון
נכון חלק מביאים שוקולד עם מכתב שרשום בהצלחה וכו'........
ויש שנותנים שבועים אחרי משהוא סמלי....
תלוי איך את בקשר עם המטפלת והילדה וכו... (המלצה שלי ;) :p ככה המטפלת רואה שאת מעריכה את העבודה שלה....בכל אופן זה מה שעשיתי)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
ביום הראשון אתן נותנות גם למנהלת? ובר"ה? ולמחליפה?

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל נותנת בהתחלה למטפלת שלו חבילה של שוקולדים מיקס עם בקבוק שוקו גדול
והיא נותנת את זה לכולם
ובראש השנה אני מביאה גם למנהלת ולמחליפה משהו יותר קטן
אבל זה מאוד חשוב לתת להם הם עובדות עבודת פרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה