האם אתרוג חוסם מידע מגוגל?

• הוסף לסימניות
יש בגוגל תכונה המאפשרת לקבל עידכונים מיידיים בעת שנושא שנרשמת אליו עולה לרשת. לדוגמא אם נרשום "הרב עובדיה יוסף" בכל פעם שיעלה מאמר/סרטון/אזכור כלשהו שבו כלול שם זה - ישלח לך מייל. נרשמתי לכמה כאלה, ומעולם גוגל לא שלחה לי מייל...
יתכן משום שאני באתרוג?

• הוסף לסימניות
גם בחיפוש הפשוט אתרוג חוסמת המון מידע ( מידע טוב)

• הוסף לסימניות
בהחלט, אתרוג נכנסו עמוק עמוק לעובי הקורה, וגם למנוע החיפוש בעצמו בנו סינון בשיתוף עם גוגל, מה שמביא פחות תוצאות,
אבל זה שווה את הכשרות והטוהר! מה שאין באף חברת סינון אחרת!!!

נ.ב. ולאלו שיחליטו לפצוח בוויכוח,
תעשו אפצ'י אחד ועוד אחד ותמשיכו הלאה... :)

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה שאתרוג יחסמו כל מה שיכול להיות בעייתי, הבעיה היא שאינני רואה סיבה מוצדקת לחסום מידע שגוגל שולחת אלי בנוגע לנושאים "נקיים" שנרשמתי אליהם.

• הוסף לסימניות
לא ייתכן.
אם ההרשמה הושלמה, אין מצב שיוכלו למנוע ממיילים להגיע אליך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1120328:
לא ייתכן.

בסברא ובהגיון אתה בהחלט צודק,
אבל פעם אחת ניסיתי את אתרוג הכי סגור [דרגה אחת מעל 'מייל בלבד'] והוא לא נתן לי להוריד קובץ מהמייל ואפילו להציג תמונה במייל הוא לא נתן,
מה שמוכיח שיש להם שליטה גם על הדברים האלו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין כאן מישהו שנרשם להודעות גוגל וקיבל הודעות???
אגב, מענין מאד שאני מקבל הודעות מיוטיוב הגם שאני חסום ליוטיוב! ואין מה לדבר על כך שלא נרשמתי אליהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1120320:
אין לי בעיה שאתרוג יחסמו כל מה שיכול להיות בעייתי, הבעיה היא שאינני רואה סיבה מוצדקת לחסום מידע שגוגל שולחת אלי בנוגע לנושאים "נקיים" שנרשמתי אליהם.

לפעמים התוכן שמחפשים נקי אבל הוא נמצא באתר שיש אפשרות להגיע לשם לעוד דברים שאולי לא כ"כ... לכן אתרוג חוסמים את כל הגישה לשם.

• הוסף לסימניות
כידוע שבחיפוש בגוגל אפשר לראות תוצאות גם בלי להכנס לתוך האתר, כלומר אפילו אם האתר חסום יכולים לראות תוכן ממנו, ואם אין חסימה בגוגל זה מאד מאד חסר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1120333:
בסברא ובהגיון אתה בהחלט צודק,
אבל פעם אחת ניסיתי את אתרוג הכי סגור [דרגה אחת מעל 'מייל בלבד'] והוא לא נתן לי להוריד קובץ מהמייל ואפילו להציג תמונה במייל הוא לא נתן,
מה שמוכיח שיש להם שליטה גם על הדברים האלו...
הם יכולים לתת לא להוריד ולא להיכנס וכדו', אבל הם לא יכולים למנוע ממייל להגיע לחשבון שנמצא בשרתים של גוגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1120386:
כידוע שבחיפוש בגוגל אפשר לראות תוצאות גם בלי להכנס לתוך האתר, כלומר אפילו אם האתר חסום יכולים לראות תוכן ממנו, ואם אין חסימה בגוגל זה מאד מאד חסר.

בדיוק זו הסיבה [אחת מכמה] שאני באתרוג...

• הוסף לסימניות
הגוגל אלרט לא עבד לי הרבה פעמים, ולא משנה באיזה ספק (היה לי כמה). מה גם שפרסומון צודק ורימון לא יכולים בכלל למנוע ממנו לשלוח מיילים.

תבדקו כאן שההרשמה הושלמה בהצלחה, ונסו "כל התוצאות" ולא "הטובות ביותר".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1120328:
לא ייתכן.

אני מדבר בהנחה שמדובר במייל של אתרוג [ETROG.NET.IL]. ושם יש להם שליטה גם על התוכן הנכנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה