מידע שימושי האם אתר 'דיגיטול' שמוכר מוצרי מייקרוסופט אמין?

• הוסף לסימניות
הוא מוכר וינדוס ואופיס בשליש או רבע מחיר, האם זה רשמי או גניבה? תודה מראש למגיבים.

לדוגמא, וינדוס 11 ב-129 ש"ח.

בפרטים שמופיעים שם ב'אודות' יש מס' ת.ד. בת"א, ומס' טלפון שאיננו מחובר.

• הוסף לסימניות
הוא מוכר וינדוס ואופיס בשליש או רבע מחיר, האם זה רשמי או גניבה? תודה מראש למגיבים.

לדוגמא, וינדוס 11 ב-129 ש"ח.

בפרטים שמופיעים שם ב'אודות' יש מס' ת.ד. בת"א, ומס' טלפון שאיננו מחובר.
הבנתי שיש גם באיביי יותר זול....
וניתן גם לנסות להקליד את הקוד במדבקה שעל המחשב
לי זה הפעיל את הווינדוס! (מדבקה של וינדוס 7 ומערכת הפעלה 10)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן, מה שמעניין אותי כאן האם זה אמיתי או גנוב. יש למישהו רעיון איך לברר זאת?
ניסיתי לשאול במיקרוסופט ישראל, אך הם אינם מוכנים לתת מידע, וטוענים שמבחינתם רק מה שנקנה אצלם יקבל שרות שלהם.

• הוסף לסימניות
אני לא התכוונתי לפרוץ
אלא לקוד הפעלה של התוכנה
מה שאמרתי זה שיש הרבה רשיונות פרוצים שנמכרים באיביי בתור רשיונות מקוריים
אז זו לא חכמה לקנות רשיון פרוץ אם אפשר לפרוץ לבד

• הוסף לסימניות
כעת אני רואה ברשת עוד חנות, בשם 'ד"ר צ'יפ', שמוכרת וינדוס 11 פרו ב-159 ש"ח, והפעם כבר מדובר בחנות מסודרת עם כתובת וטלפון, שמוכרת גם מחשבים ומוצרים, כך שקשה לי להאמין שהם יסתבכו עם גניבות. רק מה שאני לא מצליח להבין, איך יתכן שכולם מוכרים וינדוס רגיל באיזור 400+, וגירסת פרו בקרוב לאלף, והם מוכרים את הגירסה היקרה ב-159?

• הוסף לסימניות
אין שום אפשרות לברר בצורה יסודית מי חוקי ומי לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה